• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πλοίο vs. αεροπλάνο vs. αυτοκίνητο: Τι συμφέρει, τελικά;

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
καλα τα ακτοπλοικα εχουν ξεφυγει ... εκτος απο τα εισιτηρια για Κρητη ολα τα αλλα ειναι απλησιαστα .. ενδεικτικα για 2 ατομα καταστρωμα μετ'επιστροφης 215 ευρω για Μηλο(οπου δεν δεχονται καν τα φοιτητικα............) και για Κρητη κατεβαινεις με 18 ευρω καταστρωμα ... ποσο τραγικο,ποσο ???

shristod

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο?
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
καλα τα ακτοπλοικα εχουν ξεφυγει ... εκτος απο τα εισιτηρια για Κρητη ολα τα αλλα ειναι απλησιαστα .. ενδεικτικα για 2 ατομα καταστρωμα μετ'επιστροφης 215 ευρω για Μηλο(οπου δεν δεχονται καν τα φοιτητικα............) και για Κρητη κατεβαινεις με 18 ευρω καταστρωμα ... ποσο τραγικο,ποσο ???
Και μετά φταίμε εμείς που κοιτάζουμε κατά Ιταλία μεριά παρά για ελληνικά νησιά? Μάλλον όχι...

kostasbmw

Member
αν καποιος ταξιδευει βορ ελλαδα νομιζω οτι το βραδυνο αργο τραινο ειναι καλη λυση και τη χρησιμοποιω χρονια ητοι
φορτωνεις το αυτοκινητο οποτε γλυτωνεις τα χιλιομετρα 1000 ταλαιπωρια βενζινες διοδια τροχαια.../ πληρωνεις ομως 40 ευρω για το τουτου και το εισητηριο σου
το καλο επισης ειναι οτι φευγεις 1200 το βραδυ και φτανεις 0600 μεχρι να κατεβασεις το αυτοκινητο και να τσιμπησεις μια τυροπιτα εναν καφε 0700 και εισαι ετοιμος για οποιονδηποτε προορισμο β ελλαδος.
νομιζω οτι αξιζει αλλα ακουσα οτι παι για καταργηση

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
υπαρχει τετοιο τρενο;;;

jose

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Tokio
πάντως για κρήτη μου ζητήσανε 310 euro για 2 άτομα ένα car k μια δίκλινη καμπίνα στον γυρισμό... αλλα 150 8έλω βενζίνες και διόδια από θεσσαλονικη, πάμε στα 460 euro

έκλεισα τελικά με aegean με 320 euro αυγουστιάτικα για 2 άτομα....
δεν συμφέρει πλέον το πλοίο k το αυτοκίνητο....

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Συμφωνώ. Κι εγώ πριν 2 μήνες που πήγα Ρόδο προτίμησα Aegean και φυσικά ενοικίαση οχήματος εκεί.

Η βλακεία είναι βέβαια όταν θες να πας σε κάποιο σχετικά μακρινό νησί στο οποίο δεν υπάρχει αεροδρόμιο. Με βαριά καρδιά δίνω κάθε φορά τα χρήματα για High Speed.

jose

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Tokio
Συμφωνώ. Κι εγώ πριν 2 μήνες που πήγα Ρόδο προτίμησα Aegean και φυσικά ενοικίαση οχήματος εκεί.

Η βλακεία είναι βέβαια όταν θες να πας σε κάποιο σχετικά μακρινό νησί στο οποίο δεν υπάρχει αεροδρόμιο. Με βαριά καρδιά δίνω κάθε φορά τα χρήματα για High Speed.

εγώ από την κρήτη που θα είμαι, θα παω 3 μέρες σαντορίνη, και τα γρήγορα θέλουν 100 euro πήγενε έλα από το ηράκλειο ενώ αυτό τις ανεκ θέλει 30 και κάνει 3 1/2 ώρες...
τι να πεις...

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
πάντως για κρήτη μου ζητήσανε 310 euro για 2 άτομα ένα car k μια δίκλινη καμπίνα στον γυρισμό... αλλα 150 8έλω βενζίνες και διόδια από θεσσαλονικη, πάμε στα 460 euro

ναι αλλα τα 160 ευρω ειναι για το αυτοκινητο ... δεν εχουν καμια σχεση οι τιμες των Κρητικων καραβιων σε σχεση με ολα τα υπολοιπα .. Με το φοιτητικο πασο θα ανεβοκατεβω Κρητη με κλινη και αμαξι με 160 ευρω .. και σιγουρα απο Θεσσαλονικη για Κρητη ειναι ολοκληρη ιστορια για να κατεβεις .. ομως σκεψου οτι τωρα δεν θα εχεις αμαξι στο νησι :/ δικοπο μαχαιρι ..

jose

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Tokio
ναι αλλα τα 160 ευρω ειναι για το αυτοκινητο ... δεν εχουν καμια σχεση οι τιμες των Κρητικων καραβιων σε σχεση με ολα τα υπολοιπα .. Με το φοιτητικο πασο θα ανεβοκατεβω Κρητη με κλινη και αμαξι με 160 ευρω .. και σιγουρα απο Θεσσαλονικη για Κρητη ειναι ολοκληρη ιστορια για να κατεβεις .. ομως σκεψου οτι τωρα δεν θα εχεις αμαξι στο νησι :/ δικοπο μαχαιρι ..
για έναν που θα έχει εναλλακτική όσο αφορά τo αμάξι παίζει μεγάλο ρολο... ευτυχώς θα έχω... αν δεν είχα τότε ναι θα είχα πρόβλημα... αλλα με την ενοικίαση βγαίνει λίγο παραπάνω και γλιτώνεις όλη αυτήν την ταλαιπωρία... τόσα χρονια πήγαινα με τo πλοίο. είναι η πρώτη φορα που θα παω με αεροπλάνο και νιώθω πολύ τυχερός :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom