panlek30
Member
Νομιζω οτι το παραψειριζεις παντως. Για μια απλη βολτα προκειται για να δεις λιγο ερημο, να ανεβεις να δεις σαν αισθηση πως ειναι να εισαι σε καμηλα κ ενα τυπικο γευμα. Η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι προκειται για μια υπερτουριστικη απλη εμπειρια που οργανωνουν μαζικα τα γραφεια. Δεν θεωρω προσωπικα σε καμια περιπτωση οτι αξιζει τα 2πλα λεφτα. Την ιδια ερημο θα δεις, στην ιδια καμηλα θα ανεβεις. Αν ανεβεις 10 λεπτα αντι για 5 ή φας ενα κεφτε λιγοτερο δε θα σου κανει διαφορα.Προσπαθώντας να καταλήξω, μέσα στο Σαββατοκύριακο είπα να επικοινωνήσω με κάποια γραφεία με e-mails. Με το Arabian Kings Tours (το φθηνό) πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη! Τα αγγλικά τους είναι απαίσια, άλλα ρωτάω άλλα μου απαντάνε.
Μίλησα και με το Siyyad Khaan Tourism που μου πρότειναν αρκετοί, και η τιμή είναι 84 ευρώ για όλα! Αρκετά συνεννοήσιμοι.
Ψάχνω και άλλα γραφεία με καλές κριτικές στο Get Your Guide να μιλήσω μαζί τους, αν και όλα παίζουν εκεί στα 80-90 ευρώ. Ψάχνω μήπως βρω κάποια ενδιάμεση λύση. Αλλά ναι, σίγουρα το φθηνό δεν θα το προτιμήσω με αυτή τη συνεννόηση!