Ntina_Nst
Member
Δυστυχώς είχαμε κλείσει και δεν έβρισκα τίποτα στην Χώρα οπότε αναγκαστικά Κατάπολα. Θα πάμε 15 με 22 Ιουλίου. Ελπίζω να μην έχει πολύ κόσμο να χαρούμε και το νησί αλλά στο booking δεν έχουν μείνει πολλά καταλύματα οπότε φαντάζομαι θα γίνει χαμός. Σκεφτόμουν κ γω Δονούσα που μου πρότεινε και ένα άλλο μέλος, μιας κ έχουμε μηχανή. Ελπίζω να πείσω κ τ αγόρι μου γιατί είναι πιο πολύ πάμε κ αράζουμε κάπου.Αρχικά θα πρότεινα να χωρίσετε τις διανυκτερευσεις σε 2 αιγιαλη και 4 χώρα / καταπολα.
Φτάσε στο νησί γυρισε το και σε περίπτωση που την τελευταία σου νύχτα δεν έχεις κάτι να δεις και να κάνεις πηγαινε μονοήμερη μικρές Κυκλάδες.
Αν δεν έχεις όχημα να παρεις μαζί (κατά προτίμηση Μηχανάκι) πηγαινε κουφονησι όλα άνετα με τα πόδια. Αν έχεις όχημα εγώ θα πήγαινα Δονούσα που ειναι στο ίδιο μουντ με την Αμοργό.
Μέσα Ιουλίου με μέσα τέλη Αυγούστου κάνει και ωραίες εκδρομές ο Ρουσετος από καλοταριτισσα σε σημεία που δεν είναι προσβάσιμα με κανένα άλλο τρόπο ιδίως στα ανατολικά του νησιού.
Πότε θα πατε;
Σε ευχαριστώ πολύ!Θα σου προτεινα αφου θα πας μεχρι εκει να πας και την μονοήμερη σου! Ειναι τοσο κοντα οι μικρές Κυκλάδες. Σιγουρα θα ηταν καλυτερο με διαμονή αλλα καποιες φορες δεν βγαινει. Αν βγαινει με δρομολογια πλοιων και διαμονη εννοειτε να μεινετε κι ενα βραδυ. 6 ημερες στην Αμοργό και μαλιστα με μεταφορικό ειναι υπεραρκετες.