orestcrete
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Iceland
- Ταξίδι-Όνειρο
- New Zealand
Το 2019 βέβαια με το 2022 απέχουν έτη φωτός και ως προς τις γενικότερες τιμές και ως προς την ισοτιμία. Εδώ σκέφτομαι τιμή Γενάρη 2022 Mitsubishi Outlander $110 για 3 μέρες και σε πιάνει ίλιγγος με τις τωρινές τιμές, πόσο μάλλον του 2019.Με ασφάλεια μέσα μου φαίνονται καλά. Παρόμοια περίοδο με εσένα, το 2019, είχαμε κλείσει στην Ουάσινγκτον με Avis για 4 μέρες γύρω στα 250-300 ευρώ αν θυμάμαι καλά (και με λίγο καλύτερη ισοτιμία). Μπορεί να σου δώσουν και αυτοκινητάρα να οδηγήσεις (Mustang, Camaro, Challenger κλπ). Και το αυτόματο δεν είναι τίποτα, το συνηθίζεις από την πρώτη μέρα.
Αυτό μην το θεωρείς δεδομένο. Άλλο αν η πόλη έχει θέμα με τις μετακινήσεις, άλλο αν είναι αδιάφορη. Υπάρχουν μουσεία παγκόσμιας κλάσης και για κάθε γούστο (Getty, LACMA, USC με Natural History Museum & Science Center, κάπου πήρε και το μάτι μου και ότι στο Petersen Automotive Museum εκτίθεται και το DeLorean), το Griffith Park, η Pasadena με τις εγκαταστάσεις του Huntington, γνωστές οδικές αρτηρίες για βόλτες και ψώνια (Rodeo Drive, Sunset Boulevard, Hollywood Boulevard), και θεματικά πάρκα στα οποία μία μέρα δεν φτάνει (Disneyland, Universal Studios, Knott's Berry).
Επίσης έχω δει ωραίες φωτογραφίες και από το νησί Santa Catalina, νότια από το Λος Άντζελες.
Επίσης, άμα δεις πόσο έχουν πάει τα εισιτήρια για Santa Catalina για 1 ώρα διαδρομή θα φρίξεις. Τον φετινό Απρίλιο το κοιτούσα και δεν άξιζε για ημερήσια εκδρομή, πάλι επέλεξα Σαν Ντιέγκο. Και νομίζω δεν πάει και αμάξι εκεί.