bloody mary
Member
Έτοιμο διορθωμένο και μεταφρασμένο. Οι φωτογραφίες αναγκαστικά όμως είναι πολύ μικρές. Ελπίζω να σας αρέσει γιατί μου πήρε ολόκληρη μέρα.
Συμφωνω.Εντυπωσιακό, αλλά υπάρχουν και πολλές ενστάσεις.Απο περιβαλλοντικές μέχρι αισθητικής
Βαγγέλη δεν με κατάλαβες. Το θέμα του Dubai μου φάνηκε εξωφρενικό.Εντυπωσιακό, αλλά υπάρχουν και πολλές ενστάσεις.
Στην αρχή το θέμα με τράβηξε γιατί πάντα με εντυπωσιάζει το πως η σύγχρονη αρχιτεκτονική αλλάζει τα τοπία σε σημείο να τα κάνει αγνώριστα. Στο Μουσείο που δουλεύω έχω την ευκαιρία να βλέπω παλιές φωτογραφίες από συνοικίες της Αθήνας στις οποίες ψάχνω συνήθως ανεπιτυχώς να βρω κάποια ορόσημα. Στη συνέχεια όμως διαβάζοντας για αυτή την παράκρουση που τους έχει πιάσει εκεί πέρα για το πιο ψηλό κτήριο σκέφτηκα ότι τα αγοράκια όσο και να μεγαλώσουν πάντα συγκρίνουν τα τους για να δουν ποιο είναι το μεγαλύτερο. Τι φταίει όμως το φυσικό τοπίο σε αυτό;Η μεγαλομανία του ανθρώπου σε όλο της το μεγαλείο
Eχω την εντυπωση οτι ξεσηκωνεις σχεδια απο εκει!!!http://www.opus-dubai.com το νεο κτιριο στο ΝΤΟΥΜΠΑΙ απο την zaha hadid. δεν θα σας κανω την μεταφραση... οκ? αλλα ειναι πολυ πρωτοτυπο κτιριο κια σιγουρα θα ειναι απο τα αξιοθεατα που θα προστεθουν στους τουριστικους οδηγους του ντουμπαι