• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πληροφορίες για την Πόλη..!

Xristina.j

Member
Καλώς σας βρήκα ταξιδιώτες...!
Νέα στην παρέας σας και εγώ, Ονομάζομαι Χριστίνα και όπως όλοι εδώ υποθέτω λατρεύω τα ταξίδια. Θα μπορούσα να ζήσω όλη μου την Ζωή σε ένα αυτοκίνητο ταξιδεύοντας. Για να μην σας κουράσω όμως μπαίνω στο θέμα και θα ήθελα την προσωπική σας εμπειρία Και γνώση.
Τον Αύγουστο λέω να πάω για δεύτερη φορά Κωνσταντινούπολη γιατί όπως λέει και η φράση "Όποιος πάει μια φορά θέλει να πηγαίνει συνέχεια".
Αυτή η Πόλη έχει κάτι μαγικό που σε κάνει να την ερωτεύεσαι και να θες να πηγαίνεις συνέχεια.
:russian_roulette: Πάλι ξέφυγα απ το θέμα...
Αυτή τη φορά θα πάω οδικώς και θα ήθελα πληροφορίες για ότι μπορεί ο καθένας σχετικά με την διαδρομή τα διόδια τα σύνορα και τους χρο

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Νέα στην παρέας σας και εγώ, Ονομάζομαι Χριστίνα και όπως όλοι εδώ υποθέτω λατρεύω τα ταξίδια. Θα μπορούσα να ζήσω όλη μου την Ζωή σε ένα αυτοκίνητο ταξιδεύοντας. Για να μην σας κουράσω όμως μπαίνω στο θέμα και θα ήθελα την προσωπική σας εμπειρία Και γνώση.
Τον Αύγουστο λέω να πάω για δεύτερη φορά Κωνσταντινούπολη γιατί όπως λέει και η φράση "Όποιος πάει μια φορά θέλει να πηγαίνει συνέχεια".
Αυτή η Πόλη έχει κάτι μαγικό που σε κάνει να την ερωτεύεσαι και να θες να πηγαίνεις συνέχεια.
Αυτή τη φορά θα πάω οδικώς και θα ήθελα πληροφορίες για ότι μπορεί ο καθένας σχετικά με την διαδρομή τα διόδια τα σύνορα και τους χρο
:welcome2:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Καλώς ήρθες! Διάβασε πληροφορίες από εδώ https://www.travelstories.gr/community/forums/Ασία.22/?prefix_id=51 (στην πρώτη σελίδα έχει 2 σχετικά θέματα, αν κάνεις αναζήτηση θα βρεις και άλλα)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom