Τέλεια, ευχαριστώ!Καλώς ήρθες στην παρέα μας Ελένη.
Για ρίξε μια ματιά στην παρακάτω ιστορία μήπως πάρεις καμία ιδέα.
Αλβανία - Συμπέθεροι από τα Τίρανα! Αποστολή Shqipëria!
Πέρασα από Τίρανα με μοτό και έμεινα μια νύχτα , μου έκανε εντύπωση η ασφάλεια που ενοιωθα καθώς είχε παντού αστυνομία και η φιλοξενία των κατοίκων, ιδιαίτερα στους Έλληνες,παρόλο που τα περίμενα αλλιώς... Έχω τα καλύτερα να πω για τα φθηνά μαγαζιά που διασκέδαζαν με ζωντανή μουσική στα Ελληνικά..Αγαπητές φίλες και φίλοι, σκοπεύουμε να ταξιδέψουμε το διάστημα 4/1/2024 έως 7/1/2024 για πρώτη φορά στα γειτονικά Τίρανα. Είναι η τελευταία πρωτεύουσα των Βαλκανίων που επισκεπτόμαστε. Μπορείτε να μας βοηθήσετε με κάποιες πληροφορίες: επισκέψιμα μέρη, διατροφή, ποτό κι άλλα tips, ενδεχομένως και κοντινή ημερήσια απόδραση; Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Δεν ακουγονται ασχημα...Οπωσδήποτε επίσκεψη σε ένα από τα δύο BunkArt μουσεία.
Cable car.
Αν έχει καλό καιρό περίπατο στη λίμνη.
Βόλτα στη χίπστερ γειτονιά Blloku, στην οποία θα βρείτε πολύ καλά εστιατόρια και μπαράκια. Εκεί κοντά βρίσκεται και η βίλα του Ενβέρ Χότζα.
Τώρα που είπα Χότζα, εννοείται ανάβαση στην διαβόητη πυραμίδα (την έχουν ανακαινίσει όπως έχω μάθει και απλά την ανεβαίνεις με σκάλες πια, δε θέλει σκαρφάλωμα).
Komiteti-Kafe Museum.
Χαλαρωτικό περπάτημα στο κέντρο της πόλης, με τους πεζόδρομους, τα πάρκα, το ποτάμι.
Έχω πάει δύο φορές στα Τίρανα, τα αγαπώ και τα θεωρώ πολύ χαλαρωτικά! Καλά να περάσετε!
Δεν είναι καθόλου!Δεν ακουγονται ασχημα...
Ευχαριστώ!Δεν είναι καθόλου!
Πήγα πρόσφατα κι η πόλη αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη.
Nouvelle vague, Radio bar (και τα 2 στην περιοχη Blloku) ειναι ωραία για ποτό. Το πρώτο έχει ενδιαφέροντα κοκτειλς.
Komiteti Cafe κουκλίστικο!
Ευχαριστώ!Πέρασα από Τίρανα με μοτό και έμεινα μια νύχτα , μου έκανε εντύπωση η ασφάλεια που ενοιωθα καθώς είχε παντού αστυνομία και η φιλοξενία των κατοίκων, ιδιαίτερα στους Έλληνες,παρόλο που τα περίμενα αλλιώς... Έχω τα καλύτερα να πω για τα φθηνά μαγαζιά που διασκέδαζαν με ζωντανή μουσική στα Ελληνικά..
Θα περάσετε πολύ καλά και θέλουμε ρεπορτάζ...
Ευχαριστώ!Οπωσδήποτε επίσκεψη σε ένα από τα δύο BunkArt μουσεία.
Cable car.
Αν έχει καλό καιρό περίπατο στη λίμνη.
Βόλτα στη χίπστερ γειτονιά Blloku, στην οποία θα βρείτε πολύ καλά εστιατόρια και μπαράκια. Εκεί κοντά βρίσκεται και η βίλα του Ενβέρ Χότζα.
Τώρα που είπα Χότζα, εννοείται ανάβαση στην διαβόητη πυραμίδα (την έχουν ανακαινίσει όπως έχω μάθει και απλά την ανεβαίνεις με σκάλες πια, δε θέλει σκαρφάλωμα).
Komiteti-Kafe Museum.
Χαλαρωτικό περπάτημα στο κέντρο της πόλης, με τους πεζόδρομους, τα πάρκα, το ποτάμι.
Έχω πάει δύο φορές στα Τίρανα, τα αγαπώ και τα θεωρώ πολύ χαλαρωτικά! Καλά να περάσετε!