manelaki
Member
αν λεω κατι λαθος μπορεις να με διορθωσεις. ειδα ξανα το μηνυμα μου και καταλαβα το λαθος. μπερδευτηκα με τις κατευθυνσεις.έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ μετρό?? και τα λες αυτά..
αν λεω κατι λαθος μπορεις να με διορθωσεις. ειδα ξανα το μηνυμα μου και καταλαβα το λαθος. μπερδευτηκα με τις κατευθυνσεις.έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ μετρό?? και τα λες αυτά..
συγνώμη έχεις δίκιο ήμουν απότομος μάλλον διαβάζω πολύ traveller και έχω επηρεαστεί.αν λεω κατι λαθος μπορεις να με διορθωσεις. ειδα ξανα το μηνυμα μου και καταλαβα το λαθος. μπερδευτηκα με τις κατευθυνσεις.
σε καταλαβαινωσυγνώμη έχεις δίκιο ήμουν απότομος μάλλον διαβάζω πολύ traveller και έχω επηρεαστεί.
να και μια γυναίκα με κατανόηση......!!!σε καταλαβαινω
Παιρνεις Μετρο απο:
Ελ. Βενιζελος-Μοναστηρακι
Ηλεκτρικο απο:
Moναστηρακι-Πειραια
6?
Επειδή με την κίνηση στους δρόμους ποτέ δεν μπορεί να είσαι σίγουρος,θα έλεγα και εγω καλύτερα μετρό+ηλεκτρικός αφου δεν υπάρχει θέμα αποσκευών.βασικα μια μικρη τσαντα θα εχουμε...δεν ειναι τιποτα.
απλα αν παρω πρωινη πτηση για αθηνα θα φτασω καπου 7.30 ή 7.50 (δεν θυμαμαι) και πρεπει καπου μετα τις 9 να ειμαι πειραια....
απλα με προβληματιζει το λεωφ. μην κολησει πουθενα στην κινηση και αντι για 90 λεπτα κανουμε 190 λεπτα
παρασκευη πρωι δεν ξερω τι θα παιζει
οποτε η καλυτερη λυση απο οτι λετε εινια μετρο + ηλεκτρικος...σωστα;
To Aλφα και το Ωμεγα πριν ξεκινησει.......οι απεργιες εχουν πολυ σουξε τελευταια...Επειδή με την κίνηση στους δρόμους ποτέ δεν μπορεί να είσαι σίγουρος,θα έλεγα και εγω καλύτερα μετρό+ηλεκτρικός αφου δεν υπάρχει θέμα αποσκευών.
Για σιγουριά βέβαια την προηγούμενη τσεκάρουμε το site του ΟΑΣΑ για τις απεργίες.
ΟΑΣΑ
Μάλλον περνάμε περίοδο ύφεσης τώρα τελευταία.Τουλάχιστον στα ΜΜΜ της Αθήνας,τα λεωφορεία δεν συμμετέχουν στις τελευταίες απεργίες γιατί μάλλον άλλαξε η διοίκηση στό σωματείο τους.To Aλφα και το Ωμεγα πριν ξεκινησει.......οι απεργιες εχουν πολυ σουξε τελευταια...
βασικα μια μικρη τσαντα θα εχουμε...δεν ειναι τιποτα.
απλα αν παρω πρωινη πτηση για αθηνα θα φτασω καπου 7.30 ή 7.50 (δεν θυμαμαι) και πρεπει καπου μετα τις 9 να ειμαι πειραια....
απλα με προβληματιζει το λεωφ. μην κολησει πουθενα στην κινηση και αντι για 90 λεπτα κανουμε 190 λεπτα
παρασκευη πρωι δεν ξερω τι θα παιζει
οποτε η καλυτερη λυση απο οτι λετε εινια μετρο + ηλεκτρικος...σωστα;