υπαρχει κανεις να μου δωσει πληροφοριες για το νησι προς το τελος Σεπτεμβριου;γενικα τι θα συναντησω σε θερμοκρασιες καιρο,πιθανοτητα μπανιου.η παραμονη μας θα περιοριστει σε ενα πενθημερο οποτε τι θα πρεπει οπωσδηποτε να εχω ως εμπειρια.
να πας οπωσδήποτε στα μαστιχοχώρια -πυργί, μεστά-, στα ορεινά χωριά αυγώνυμα κ αναβατός, στην νέα μονή να δεις τα ψηφιδωτά, στον κάμπο να δεις τα αρχοντικά, στη λαγκάδα..πιο μακριά από την πόλη είναι η βολισσός..για μπάνιο τέλη σεπτέμβρη δν ξέρω..εγώ πάντως πέρσι που είχα πάει μέσα σεπτέμβρη έκανα 2-3 μπάνια..υπαρχει κανεις να μου δωσει πληροφοριες για το νησι προς το τελος Σεπτεμβριου;γενικα τι θα συναντησω σε θερμοκρασιες καιρο,πιθανοτητα μπανιου.η παραμονη μας θα περιοριστει σε ενα πενθημερο οποτε τι θα πρεπει οπωσδηποτε να εχω ως εμπειρια.
Γεια σας και εγω σκεφτομαι με τον καλο μου να παμε Χιο Τελη Σεπτεμβρη και να μεινουμε στο Βουνο θελουμε να συνδιασουμε ξεκουραση με επισεκψη σε κατι φιλους που μετακομισαν προσφατα στο νησι.θα αγριευτίτε σίγουρα!!!! Είναι ποοοολύ μακρια απ την πόλη!αν δεν θέλετε να μείνετε μέσα στη βαβούρα της χώρας που κι εγώ δεν το προτείνω, υπάρχουν τριγύρω περιοχές σε αποσταση πεντάλεπτου-δεκάλεπτου το πολύ απ τη χώρα. Πάντως γραφικά σπιτάκια και σοκάκια στο κέντρο δεν 8α βρεις!Η νυχτερινη ζωή είναι περισσότερο κι απο
καλή, τα μαγαζιά ειναι γεμάτα απο νεαροκοσμο μέχρι το πρωί. Οπότε το οικογενειακά είναι σχετικό. Ναι υπάρχουν μέρη που είναι οικογενειακά αλλα η πόλη δεν είναι ενα απο αυτα!
Και μακριά απ τ βουνό ε!!!