• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ταϊλάνδη Πληροφορίες για Ταϊλάνδη

Dimitra-1205

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Παιδιά ίσως τέρμα χαζή ερώτηση, αλλά είναι safe να πιεις κοκτέιλ σε μαγαζιά στην Ταϊλάνδη;

Ξέρω πως με το τρεχούμενο νερό υπάρχει θέμα, αλλά τι κάνεις με τα παγάκια κλπ;

Επίσης, πριν πάτε, είχατε κάνει εμβόλια; Αν ναι, ποια θεωρείτε σημαντικά;
Καλημέρα.
Καθόλου χαζή ερώτηση.
Εμβόλια, οχι δε χρειάζονται. Όσο για τα παγάκια, καλύτερα να τα αποφύγετε.
Εγώ το ρίσκαρα μόνο τελευταία μέρα και ενώ έπαιρνα προβιοτικά 2 εβδομάδες. Ευτυχώς όλα καλά.

Evi_Stav

Member
Καλημέρα.
Καθόλου χαζή ερώτηση.
Εμβόλια, οχι δε χρειάζονται. Όσο για τα παγάκια, καλύτερα να τα αποφύγετε.
Εγώ το ρίσκαρα μόνο τελευταία μέρα και ενώ έπαιρνα προβιοτικά 2 εβδομάδες. Ευτυχώς όλα καλά.
Κάπου αλλού διάβασα και εγώ για προβιοτικά, δεν τα είχα σκεφτεί. Σε ευχαριστώ!

Μια φίλη μου που πήγε πρόσφατα έκανε μερικά εμβόλια για να είναι σίγουρη: Αντιτετανικό, Ηπατίτιδας και Τυφοδειδή πυρετού. Πιστεύετε υπερβολή;

varioAthens

Member
Παιδιά ίσως τέρμα χαζή ερώτηση, αλλά είναι safe να πιεις κοκτέιλ σε μαγαζιά στην Ταϊλάνδη;

Ξέρω πως με το τρεχούμενο νερό υπάρχει θέμα, αλλά τι κάνεις με τα παγάκια κλπ;

Εχει να κανει με το μαγαζι ξεκαθαρα….
Στο SkyBar -το οποιο παρεμπιπτοντως σου προτεινω για τελεια κοκτεηλς και θεα που κοβει την ανασα- δεν διατρεχεις κανεναν κινδυνο… αμα παρεις παγακια απο πλανοδιο ειναι ρισκο
IMG_1601.jpeg

Evi_Stav

Member
Εχει να κανει με το μαγαζι ξεκαθαρα….
Στο SkyBar -το οποιο παρεμπιπτοντως σου προτεινω για τελεια κοκτεηλς και θεα που κοβει την ανασα- δεν διατρεχεις κανεναν κινδυνο… αμα παρεις παγακια απο πλανοδιο ειναι ρισκο
View attachment 496810
Αποθηκεύτηκε 🤩

Ευχαριστώ 😁

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Το 2018 που ειχα ρωτήσει τις αρμοδιες γειονομικές υπηρεσίες για ταξιδιωτικα εμβόλια, με είχαν συμβουλευσει για αυτό του τετάνου και της ηπατιτιδας.
Προσωπικά δεν πηρα προβιοτικά και δεν αντιμετώπισα κανένα θεμα. Κοινή λογική θέλει απλά, στα θέματα καθαριοτητας/street food. Αν ο παγκος φαίνεται μέσα στη βρωμιά κλπ, ε, δε θα φάω. Αλλά γενικά έφαγα πολύ street food τότε κ όλα καλά πήγαν :lol:
ΥΓ: Skybar οντως πολύ καλό.

Evi_Stav

Member
Το 2018 που ειχα ρωτήσει τις αρμοδιες γειονομικές υπηρεσίες για ταξιδιωτικα εμβόλια, με είχαν συμβουλευσει για αυτό του τετάνου και της ηπατιτιδας.
Προσωπικά δεν πηρα προβιοτικά και δεν αντιμετώπισα κανένα θεμα. Κοινή λογική θέλει απλά, στα θέματα καθαριοτητας/street food. Αν ο παγκος φαίνεται μέσα στη βρωμιά κλπ, ε, δε θα φάω. Αλλά γενικά έφαγα πολύ street food τότε κ όλα καλά πήγαν :lol:
ΥΓ: Skybar οντως πολύ καλό.
Και εγώ αυτό φανταζόμουν...Ότι με κοινή λογική είσαι safe...Ωστόσο, επειδή είναι το πρώτο μου ταξίδι στην Ασία, και επειδή κάτι γαστρεντερίτιδες τις έχω για πρωϊνό, είπα να ρωτήσω :p

varioAthens

Member
Και εγώ αυτό φανταζόμουν...Ότι με κοινή λογική είσαι safe...Ωστόσο, επειδή είναι το πρώτο μου ταξίδι στην Ασία, και επειδή κάτι γαστρεντερίτιδες τις έχω για πρωϊνό, είπα να ρωτήσω :p
Να προσεχεις και το νερο στο μπανιο (τοσο πλυσιμο δοντιων οσο και ντους)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.006
Μέλη
39.720
Νεότερο μέλος
dirk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom