Ταϊλάνδη Πληροφορίες για Ταϊλάνδη

Xriz

Member
Καλημέρα σας! Καθώς ψάχνω από νωρίς πάντα τα ταξίδια μου .. έχω βρει για αρχές Δεκέμβρη να πάω πρώτη φορά στο πουκετ κ είμαι ένα βήμα πριν τα κλείσω! Είμαστε ένα ζευγάρι μετά από σεζόν οπότε θέλουμε θάλασσα , ωραίο καιρό κτλ .. διαθέτουμε σχεδόν 2 εβδομάδες για πουκετ , δε θα θέλαμε πολλές μετακινήσεις σε αεροδρόμια και ξενοδοχεία καθώς σκοπός είναι να χαλαρώσουμε . Βλέπω πολλοί ότι γυρνάνε σε πάρα πολλά μέρη. Ωστόσο θέλω να ρωτήσω, αξίζει να κάνω μια επισκεψη στη μπανγκοκ 4 μέρες από τις 12 νύχτες μας ;ή να πάω κατευθείαν πουκετ και να κάνω ημερήσιες εκδρομές τριγύρω; Σας ευχαριστώ πολύ.
Εννοείται να μην πας καθόλου. Κατευθείαν Πουκετ. Πατονγκ, μηχανάκι για τις μετακινήσεις, διαφορετικές παραλίες από μια κάθε μέρα, μασαζ, φαγητό, 2 ποτά και επανάληψη. Μονοήμερη Τζέιμς Μποντ και πηγαίνετε να μείνετε πι πι μαξ 2 μέρες. Στην Μπανγκόκ θα πάτε την Τρίτη ή Τετάρτη φορά.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Καλημέρα σας! Καθώς ψάχνω από νωρίς πάντα τα ταξίδια μου .. έχω βρει για αρχές Δεκέμβρη να πάω πρώτη φορά στο πουκετ κ είμαι ένα βήμα πριν τα κλείσω! Είμαστε ένα ζευγάρι μετά από σεζόν οπότε θέλουμε θάλασσα , ωραίο καιρό κτλ .. διαθέτουμε σχεδόν 2 εβδομάδες για πουκετ , δε θα θέλαμε πολλές μετακινήσεις σε αεροδρόμια και ξενοδοχεία καθώς σκοπός είναι να χαλαρώσουμε . Βλέπω πολλοί ότι γυρνάνε σε πάρα πολλά μέρη. Ωστόσο θέλω να ρωτήσω, αξίζει να κάνω μια επισκεψη στη μπανγκοκ 4 μέρες από τις 12 νύχτες μας ;ή να πάω κατευθείαν πουκετ και να κάνω ημερήσιες εκδρομές τριγύρω; Σας ευχαριστώ πολύ.
Εννοείται και να πάτε στην Μπανγκόγκ, είναι μια ασιατική μεγαλούπολη με ενδιαφέροντα μνημεία, άλλους ρυθμούς ζωής και τέσσερις μέρες είναι μια χαρά για να τη δείτε.

Xriz

Member
Πάμε πάλι. Είστε από σεζόν και λες ότι χρειάζεστε θάλασσα, όχι πολλες μετακινήσεις κτλ και θέλετε να χαλαρώσετε. Μην πας Μπανγκόκ. Τόσο απλά είναι. Θα ξαναπάτε.

Evi_Stav

Member
Είμαστε σε ένα πολύ αρχικό στάδιο αναζήτησης αεροπορικών/διαμονής/προγράμματος για Αύγουστο στην Ταϋλάνδη.

Σκεφτόμαστε να προσγειωθούμε Bangkok, να μείνουμε 3-4 μέρες και μετά να πάμε σε κάποια νησιά με τελικό προορισμό Phuket από όπου θα αναχωρήσουμε.

Κάνουμε καλά που σκεφτόμαστε να μην μείνουμε πάρα πολλές μέρες στο Phuket; Δεν θέλουμε overcrowded και τουριστικά μέρη. Προτιμάμε τις πιο αυθεντικές εμπειρίες.

Από άλλα νησιά, σκεφτόμαστε τα Koh Kood, Koh Chang, Koh Lanta. Τι γνώμη έχετε για αυτά;

Που αλλού θα μένατε; Θα έχουμε γύρω στις 14-15 μέρες στη διάθεσή μας.

mourohavlos

Member
Είμαστε σε ένα πολύ αρχικό στάδιο αναζήτησης αεροπορικών/διαμονής/προγράμματος για Αύγουστο στην Ταϋλάνδη.

Σκεφτόμαστε να προσγειωθούμε Bangkok, να μείνουμε 3-4 μέρες και μετά να πάμε σε κάποια νησιά με τελικό προορισμό Phuket από όπου θα αναχωρήσουμε.

Κάνουμε καλά που σκεφτόμαστε να μην μείνουμε πάρα πολλές μέρες στο Phuket; Δεν θέλουμε overcrowded και τουριστικά μέρη. Προτιμάμε τις πιο αυθεντικές εμπειρίες.

Από άλλα νησιά, σκεφτόμαστε τα Koh Kood, Koh Chang, Koh Lanta. Τι γνώμη έχετε για αυτά;

Για Αύγουστο δείτε για τα νησιά του Κόλπου της Ταυλάνδης (λόγω καλύτερων καιρικών συνθηκών)

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη

Επειδή κάτι παρόμοιο σκεφτόμουν και εγώ, θα σου πω το εξής προφανώς χωρίς κακία. Δεν είναι κρίμα να πάτε να σε έναν τρομερό προορισμό και στα τοπ μέρη ( Πουκετ, phi phi) να συναντήσεις τραγικό καιρό? Διέθεσα αρκετές ώρες και είδα αρκετά βίντεο σχετικά στο youtube που με έκαναν να αλλάξω προορισμό.. τώρα αν σας καλύπτει να δείτε τα επίσης ωραία μέρη Koh Samui ,Ko phan gan, Τσιανγκ Και , Τσιανγκ Ράι, Μπανγκόκ είναι καλή επιλογή και οικονομική περίοδος!!! Αλλά από ότι βρέχεται από την θάλασσα του Ανταμαν θα απογοητευτειτε διότι και τα νερά στις θάλασσες δεν θα είναι ιδανικά...

Dimitra-1205

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία

Καλημέρα και από μένα.
Δύο φορές επισκέφτηκα την Ταϊλάνδη, και τις 2 Αύγουστο.
Καμία από τις 2 δε συναντήσαμε βροχερό καιρό, εκτός από κάτι σύντομες τροπικές βροχουλες.
Στην Μπανγκόκ μια μέρα για λίγο και στο πουκετ μόνο 10 λεπτά βροχή στις 10 μέρες που μείναμε. Κο σαμουι μια εβδομάδα, τέλειος καιρός.
Στο πουκετ μειναμε πατογκ και είναι όντως πολύ τουριστικό μέρος και η θάλασσα τον Αύγουστο απογοητευτικη, εκτός κι αν κάνεις σερφ. Σώζεται όμως με τις εκδρομές στα phi phi,james bond και γύρω νησια.
Τα άλλα νησιά που αναφέρεις είναι στα άμεσα σχέδιά μου επειδή είναι πιο αυθεντικά από τα πολύ τουριστικά.

Evi_Stav

Member
Επειδή κάτι παρόμοιο σκεφτόμουν και εγώ, θα σου πω το εξής προφανώς χωρίς κακία. Δεν είναι κρίμα να πάτε να σε έναν τρομερό προορισμό και στα τοπ μέρη ( Πουκετ, phi phi) να συναντήσεις τραγικό καιρό? Διέθεσα αρκετές ώρες και είδα αρκετά βίντεο σχετικά στο youtube που με έκαναν να αλλάξω προορισμό.. τώρα αν σας καλύπτει να δείτε τα επίσης ωραία μέρη Koh Samui ,Ko phan gan, Τσιανγκ Και , Τσιανγκ Ράι, Μπανγκόκ είναι καλή επιλογή και οικονομική περίοδος!!! Αλλά από ότι βρέχεται από την θάλασσα του Ανταμαν θα απογοητευτειτε διότι και τα νερά στις θάλασσες δεν θα είναι ιδανικά...
Να σου πω την αλήθεια Phuket δεν πολύ ήθελα ούτως ή άλλως να πάω. Έχω ακούσει και από φίλους που πήγαν ότι απογοητεύτηκαν και ότι ήταν το πιο αδιάφορο σε σχέση με τα άλλα νησιά.

Επίσης, δεν τρελαινόμαστε με τις παραλίες γενικά. Θέλουμε να κάνουμε μια βουτιά αλλά δεν είμαστε από αυτούς που επιλέγουν προορισμό με βάση την παραλία.

Πιο πολύ μας ενδιαφέρει να δούμε ζουγκλες, φύση, ζώα, ναούς, μνημεία.

Εξάλλου λόγω των δουλειών μας η μόνη περίοδος που μπορούμε να πάρουμε 2-3 βδομάδες άδεια είναι το καλοκαίρι.

Οπότε i guess ότι θα το ρισκάρουμε.

Θα το ψάξουμε βέβαια και παραπάνω γιατί είμαστε σε πολύ αρχικό στάδιο όπως καταλαβαίνεις 🤣🤣

Evi_Stav

Member
Καλημέρα και από μένα.
Δύο φορές επισκέφτηκα την Ταϊλάνδη, και τις 2 Αύγουστο.
Καμία από τις 2 δε συναντήσαμε βροχερό καιρό, εκτός από κάτι σύντομες τροπικές βροχουλες.
Στην Μπανγκόκ μια μέρα για λίγο και στο πουκετ μόνο 10 λεπτά βροχή στις 10 μέρες που μείναμε. Κο σαμουι μια εβδομάδα, τέλειος καιρός.
Στο πουκετ μειναμε πατογκ και είναι όντως πολύ τουριστικό μέρος και η θάλασσα τον Αύγουστο απογοητευτικη, εκτός κι αν κάνεις σερφ. Σώζεται όμως με τις εκδρομές στα phi phi,james bond και γύρω νησια.
Τα άλλα νησιά που αναφέρεις είναι στα άμεσα σχέδιά μου επειδή είναι πιο αυθεντικά από τα πολύ τουριστικά.
Αυτό ακριβώς ψάχνουμε! Περισσότερη αυθεντικότητα. Phuket σκεφτόμασταν μόνο και μόνο για να επιστρέψουμε από εκεί και να μην ξαναγυρνάμε Bangkok.

Οπότε νομίζω πως θα κινηθούμε προς τα υπόλοιπα νησιά του κόλπου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.975
Μέλη
39.676
Νεότερο μέλος
madent

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom