Ναι Δεκεμβρης Γενάρης ειναι πολύ καλός ο καιρός ! ειναι η πιο τουριστική τους περίοδοςΤον Δεκέμβριο από θέμα καιρού θα είναι καλά λέτε ? (για Μπανγκονγκ, Κράμπι και Πουκέτ)?
Καλησπέρα. Θεωρητικά μέχρι Μάρτιο είναι καλά απο θέμα βροχών. Θεωρώ οριακό τον Απρίλιο. Απο την άλλη, υπάρχουν και άλλα παιδιά εδώ που έχουν πάει σε διαφορετικά μέρη στην Ταϊλάνδη και ενώ είναι ξηρή περίοδος έβρεχε.Έχει πάει κάποιος-Α Ταϊλάνδη το πασχα?
Λέμε για 27/4/24 με 11/5/24
Τον Μάιο ξέρω για μουσωνες
Θα είναι καλά?
Απ'όσο ξέρω, η περιοχή στην Άνταμαν είναι αυτή που έχει ξηρασία την περίοδο που ψάχνεις (Πουκέτ, Κραμπί κλπ).Καλησπέρα σε όλους!
Την περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου σε ποιές περιοχές της Ταϊλάνδης να προσανατολίζομαι με ωραίο καιρό για μπάνιο και με όχι πολλές βροχές?
Αυτό ισχύει ακόμα και αν κάνω δεύτερη είσοδο στην Ταϊλάνδη;Αν εχεις ελληνικο διαβατηριο και μεινεις ως 30 μερες δεν χρειαζεσαι βιζα.
Το 40ρι για τις δύο εισόδους μου θα το αντέξω, αν και φυσικά θα προτιμούσα να μην υπάρχει. Το 200ρι είναι που με τρόμαξε!Όσες εισόδους και να κάνεις δεν χρειάζεσαι βίζα αν δεν περάσεις τις 30 ημέρες διαμονή. Όμως πια έχει μπει "ταξιδιωτικός φόρος", κάπου 20$ αν θυμάμαι που πληρώνεις όταν κοιτάνε τα διαβατήρια σε αεροδρόμια, νομίζω τα οδικά περάσματα εξαιρούνται.