AnastasiaSpir
Member
Καλησπέραα! Ταξιδεύω για Ταιλανδη σε μερικές μέρες και θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που έχει πάει πρόσφατα, εάν αρκεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού των 2 δόσεων που έγινε ένα χρόνο πριν ή πρέπει να έχουμε πιστοποιητικό εμβολιασμού πιο πρόσφατο με την Τρίτη δόση του εμβολίου. Επίσης εκτός από πιστοποιητικό εμβολιασμού και διαβατήριο χρειάζεται κάποιο άλλο έγγραφο να εχω μαζί μου για να ταξιδέψω ; (Συγνώμη για τις ανόητες ίσως ερωτήσεις αλλά στο Ίντερνετ που εχω ψάξει δεν μπορώ να βγάλω άκρη ) Έπισης θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα, το πρόγραμμα είναι μέχρι στιγμης: Μπανγκοκ- πουκετ-φι φι- κραμπι- καο σοκ ; - Μπανγκοκ. Θέλω να ρωτήσω λίγο πληροφορίες γενικά με το καο σοκ γιατί σκεφτόμαστε να μείνουμε ένα 3 ημερο και εκεί, όμως στο Ίντερνετ δεν βρίσκω πολλά πράγματα. Αρχικά πως από κραμπι μπορώ να πάω καο σοκ και επίσης για να πάω μετά Μπανγκοκ υπάρχει κάποιο τραινο ή κάποιο λεωφορείο που να πηγαίνει Μπανγκοκ ή θα πρέπει να γυρίσω ξανά κραμπι ή πουκετ και να πάω αεροπορικός; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων