dino4tennis
Member
Φωτοτυπία και κάποια χρηματική εγγυηση όπως 3.000 μπατ.ποτε το διαβατήριο. Τραβήξτε και φωτογραφίες το μηχανάκι μην σας πουν πως έχει κάποιο γρατζουνισμα .Συνέβη σε φίλο.
Με 12 νύχτες στην Ταϊλάνδη Πουκετ, Phi phi islands, Μπανγκόκ πώς θα τις διαιρουσατε;
Καλησπέρα! Από Πουκετ έχει φέρι για Κραμπι; Πόση ώρα είναι περίπου;Καλησπέρα! Πήγαμε τον Δεκέμβριο στην Ταϋλάνδη. Θα σου πρότεινα να μην μείνεις στα PhiPhi. Απλά να πας με κάποιο tour όπως πάνε οι περισσότεροι. Γνωρίσαμε κάτι Πολωνούς οι οποίοι θα έμεναν μέρες στα PhiPhi αλλά την δεύτερη μέρα έφυγαν τρέχοντας. Τουλάχιστον απο όσα έχω διαβάσει και έχω συζητήσει αξίζει να κάνεις το PhiPhi tour(συνήθωςπεριλαμβάνει Monkey Beach/Pileh Lagoon/Maya Bay/PhiPhi Island)
*Maya Bay κλειστή πάνω απο έναν χρόνο.
Θα σου πρότεινα λοιπόν.
4 μέρες Phuket
4 μέρες Krabi(πιο φθηνές εκδρομές σε σχέση με Phuket)πιο ωραίο μέρος. Τουλάχιστον η περιοχή Ao Nang.
2 μέρες Kha Sok (ΜΑΓΙΚΑ)
2 μέρες Bangkok
Τσέκαρε inboxΚαλησπέρα! Από Πουκετ έχει φέρι για Κραμπι; Πόση ώρα είναι περίπου;
Εγω προσωπικα 2 βραδυα το πολυ στα πι πι,και τα υπολοιπα βραδυα 5πουκετ 5 μπανγκοκ.Εξαρταται στο τι τυπος ταξιδιωτη εισαι!!Με 12 νύχτες στην Ταϊλάνδη Πουκετ, Phi phi islands, Μπανγκόκ πώς θα τις διαιρουσατε;
Και εμείς 5 νύχτες μείναμε Phuket (στην περιοχή Kata . Εκεί συγκεκριμένα αξίζει σε σχέση με Karon Patong κτλ).Εγω προσωπικα 2 βραδυα το πολυ στα πι πι,και τα υπολοιπα βραδυα 5πουκετ 5 μπανγκοκ.Εξαρταται στο τι τυπος ταξιδιωτη εισαι!!
Θα συμφωνησω μαζι σου για το κραμπι!!ειναι εξισου ομορφο νε πουκετ απλα μελιγοτερο τουριαμο!!απλα ανεφερε μονο πουκετ και μπανγκονκ γιαυτο δεν ειπα κατι για κραμπι.Και εμείς 5 νύχτες μείναμε Phuket (στην περιοχή Kata . Εκεί συγκεκριμένα αξίζει σε σχέση με Karon Patong κτλ).
Krabi θεωρούμε ήταν πολύ καλύτερο απο Phuket
Σωστός. Ao Nang για περπάτημα απλά μαγικά - τα tour .Θα συμφωνησω μαζι σου για το κραμπι!!ειναι εξισου ομορφο νε πουκετ απλα μελιγοτερο τουριαμο!!απλα ανεφερε μονο πουκετ και μπανγκονκ γιαυτο δεν ειπα κατι για κραμπι.
Για την Μπανγκόκ θα σου ελεγα και εγω δυο μερες, δεν αρκουν βέβαια για να δεις την πολη σε καμια περίπτωση αλλα ειναι αρκετες για να δεις τους σημαντικους ναους και αξιοθεατα. Εγω εμεινα 4 μερες στην Μπανγκόκ και το ψιλο μετάνιωσα απο την άποψη οτι μπορουσα να εχω δυο μερες περισσότερες στο Πουκέτ.Με 12 νύχτες στην Ταϊλάνδη Πουκετ, Phi phi islands, Μπανγκόκ πώς θα τις διαιρουσατε;