sriaroon482
Member
εγω θα ανεβαζω φρεσκες τις ωρας.πως δεν εχει chatujak αγορα η οποια ανοιγει μονο σουκου,μετα ειναι Huamum market ,Tawanna market διπλα απο το Bang kapi mallΑ για εκεί είμαστε!!! Χαχαχαχα άλλη αγορά δεν έχει??? Σκεφτόμαστε να πάμε με λίγα για να αγοράσουμε από εκεί πράγματα!!! Όπως το είχαμε κάνει και στο Βερολίνο (Δεν έκλεινε η βαλίτσα μετα)
Όχι μια γεύση να μας στέλνεις πολλές!!!!
παιδια οποιος θελει πληροφορια μπορω να τον βοηθεισω.εχω και τη γυναικα μου στην Μπανγκοκ οτι δεν ξερω την ρωταω και μου λεει.εγω παω για το εκτο ταξιδι εγω μενω αρκετο καιρο.και ξερω πανω κατω την Μπανγκοκ .βεβαια και γω προσεχω παρολο που ξερω τα λεωφορια σ ενα να μπω λαθος με πηγε αλλου.και δεν ειναι Αθηνα.η Μπανγκοκ εχει αμερτητα εμπορικα καταστηματα.εγω στη περιοχη που μενω σε μια ακτινα 5χιλ εχει 4εμπορικα το ενα ειναι το FASHION ILAND αυτο ειναι στο δρομο για αεροδρομιο δηλαδη λιγο πριν μπεις στην πολη και προσεξεις φαινετε .στον απο κατω δρομο.αν παρετε τη γραμμη 554 απο το σουβαρναμπουμι τι 554 σας συνδεει με το αλλο αεροδρομιο που εξηπηρετει εσωτερικες πτησεις.
βαλιτσα μπορειτε ν αγορασετε και απο κατω.εγω απο κατω τις εχω παρει.αμα ψαξετε με 20-30ε βρισκετε προσφορες .τωρα αμα θελετε καμια χρωματιστες εχουν πανω απο 40ευρω.εχει αμετρητες να διαλεξετε.προσοχη να θυμαστε την ισοτημια δηλαδη αν καποια σουβενιρ εχουν 100μπατ ειναι περιπου 3ευρω.προσεχετε γιατι 100 100 100 σε ψηλοσουβενιρ στο τελος εχετε δωσει κανα 50ευρω.να θυμαστε να λετε οταν πατε ν αγορασετε να λετε lot noi dai mai που σημαινει μπορειτε να χαμηλωσετε την τιμη.πιστεψτε με δουλευει.σημειωστε το.η γυναικα μου οταν παμε σε καμια αγορα και θελω να παρω κατι μου λεει πες το.παντα μου κανουν εκπτωση.και ξερω λιγο τη γλωσσα.
και μια χρησιμη πληροφορια οσοι πατε Μπανγκοκ σιγουρα θα πατε στο μεγαλο παλατι αν ειστε πρωτοχρονια να ξερετε την πρωτη μερα του χρονου ειναι δωρεαν δεν πληρωνεται εισητηριο 500μπατ.αλλα μπαινεις σημιοτων μεσα.και φροντιστε πριν να εχετε φορεσει μακρυ παντελονακι η φορμουλα και κοντομανικο,οσοι πανε με σορτσ και φανελακι δεν τους αφηνουν γιατι ο χωρος ειναι ιερος.υπαρχουν μικροπωλητες εκει γυρω που πουλανε γι αυτους που δεν ξερουν αλλα οταν εξω σε μαγαζι οι παντελονες που πουλανε εχουν 100μπατ αυτοι τις πουλανε 300 και τ απλα φανελακια 200μπατ ευτηχως ειχα την γυναικα μου και μου κοψανε κατι αλλα μην την πατησετε και εσεις.τωρα απο κει περνας με μια πλωτη πλατφορμα περνας το ποταμι πληρωνετε 3,5μπατ και 3,5 στην επιστροφη.θα το βρειτε αμα περπατησετε μετα γυρω απο το παλατι. απεναντι εχει ενα αγαλμα του βουδα και εχει αγορα και εστιατορια.αν ειστε τυχεροι και βρειτε θεση.δηλαδη μια μερα θα την φατε εκει