go2dbeach
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Νησί είναι , με φέρυ πας είτε από Πουκέτ ειτε από Κράμπι. Από Κράμπι είναι πιο κοντά.να μου πεί κάποιος,αν γνωρίζει, πώς πάμε Koh Lanta .
Νησί είναι , με φέρυ πας είτε από Πουκέτ ειτε από Κράμπι. Από Κράμπι είναι πιο κοντά.να μου πεί κάποιος,αν γνωρίζει, πώς πάμε Koh Lanta .
Καλημέρα! Σε ευχαριστώ! Έχεις κάποια πρόταση για activities στο Khao Sok;Νησί είναι , με φέρυ πας είτε από Πουκέτ ειτε από Κράμπι. Από Κράμπι είναι πιο κοντά.
Καλημέρα φίλε! Εμείς κλείσαμε στο Khao Sok & Spa.Καλημερα. Κλεισατε καπου στο Khao Shok που ενδιαφερει και μενα;
Εννοείται θα γράψω για το ταξίδι της ζωής μας..(μέχρι το επόμενο ).Ευχαριστω!!! Θα περιμενω μηπως σου απαντησει καποιος για την ερωτηση που εκανες σχετικα με activities και φυσικα οταν με το καλο γυρισετε εντυπωσεις.....
Δεν γνωρίζω για το συγκεκριμένο που αναφέρεις αλλά δες και Koh Lipe. Λίγο απομακρυσμένο αλλά αξίζει.Γεια σας, έχει κανείς άποψη για το koh yao noi? Αξίζει για 3-4 διανυκτερεύσεις? Θέλω κάτι όχι πολύ τουριστικό με καλές παραλίες, ησυχία άντε να έχει και κανένα μαγαζάκι για φαγητό ή ποτό αλλά όχι πάρτυ και χαμό. Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο είμαι όλος αφτιά. Επίσης θα ήθελα να είναι σχετικά κοντά σε krabi ή phuket μιας και βολεύει να πετάξω εκεί πρώτα.
Ευχαριστώ!
Και γω Φεβρουάριο πάω αλλά ήδη έχω κλείσει κάποιες μέρες σε ξενοδοχείο που μου αρεσε με δωρεάν ακύρωση και χωρίς πιστωτική και απλά παρακολουθώ τις τιμες. Αν μέχρι τότε προκύψει κάποια καλή περίπτωση το ακυρώνω και κάνω νέα κράτση.Καλησπερα, παω Ταιλανδη τον Φεβρουαριο. Γνωριζοντας οτι ειναι high season, πρεπει να κοιταξω διαμονες απο τωρα η απο Οκτωβρη ειναι καλα?