• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Πληροφορίες για Ταϊλάνδη

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Καλησπέρα !εγω θα ηθελα αν είχατε πληροφορίες για πουκετ θα πάμε 29/4-07/5 φοβάμαι λίγο τον καιρο εσάς πια είναι η γνώμη σας ;και οποία άλλη συμβουλή έχετε να μου δώσετε θα ήταν πολυ βοηθητική ευχαριστω πολυ
Θα μεινετε και Μπανγκοκ?

sriaroon482

Member
Πάμε με Qatar όχι πρώτη φορά!
εγω προτιμω aeroflot .πολλες οι ωρες αλλα αξιζει.στο δευτερο αεροπλανο μετα που θα μπειτε για ταιλανδη που ειναι μεγαλητερο καθε σειρα εχει δεκα θεσεις.το μικρο εχει 6.στο μεγαλο καθε καθισμα εχει τηλεοραση μπορειτε να δειτε ταινια.να παιξετε παιχνιδι ν ακουσετε μουσικη νε βλεπετε που ειναι το αεροπλανο.

Vanessa tzn

Member
Θα μεινετε και Μπανγκοκ?
Όχι δυστυχώς έχουμε λίγες μέρες όποτε διαλέξαμε να πετάξουμε απευθείας στο πουκετ

εγω προτιμω aeroflot .πολλες οι ωρες αλλα αξιζει.στο δευτερο αεροπλανο μετα που θα μπειτε για ταιλανδη που ειναι μεγαλητερο καθε σειρα εχει δεκα θεσεις.το μικρο εχει 6.στο μεγαλο καθε καθισμα εχει τηλεοραση μπορειτε να δειτε ταινια.να παιξετε παιχνιδι ν ακουσετε μουσικη νε βλεπετε που ειναι το αεροπλανο.
α πολυ ωραια θα περάσουν πιο άνετα η ώρες που έχουμε ,από φάρμακα χρειάζεται να έχουμε κάτι μαζί μας ;

Last edited by a moderator:

sriaroon482

Member
α πολυ ωραια θα περάσουν πιο άνετα η ώρες που έχουμε ,από φάρμακα χρειάζεται να έχουμε κάτι μαζί μας ;
oxi oxi η Ταιλανδη δεν ειναι αφρικη.και ουτε τριτοκοσμικη χωρα να φοβαστε κατι απο ασθενειες.δεν χρειαζεστε φαρμακα.

Vanessa tzn

Member
oxi oxi η Ταιλανδη δεν ειναι αφρικη.και ουτε τριτοκοσμικη χωρα να φοβαστε κατι απο ασθενειες.δεν χρειαζεστε φαρμακα.
Όχι δεν το εννοούσα έτσι έχω ακούσει ότι το νερό είναι διαφορετικό και δημιουργεί αρκετά θέματα με το στομάχι για μας που δεν το έχουμε συνηθίσει τέτοιου είδους φάρμακα

sriaroon482

Member
φαρμακα η εμβολια υπαρχουν χωρες που το απαιτουνε για τη βιζα.για Ταιλανδη δεν υπαρχει φοβος.εγω δεν εχω παθει τιποτα.ουτε απο φαγητο ουτε απο κατι αλλο.

νερο δε πινετε απο τη βρυση.εμφιαλομενο πινουν στη πλειοψηφια.

Last edited by a moderator:

sriaroon482

Member
διαφορετικο νερο χα.δε θα πιεις απο βρυση .γιατι απο τον πολεμο ειχανε ριξει οι αμερικανοι χημικα στα ποταμια.και οι ταιλανδοι εμφιαλομενο πινουνε.

Vanessa tzn

Member
νερο δε πινετε απο τη βρυση.εμφιαλομενο πινουν στη πλειοψηφια.
Είχα ακούσει ότι επειδή μαγειρεύουν και ξεπλένουν φρούτα κ λαχανικά με της βρύσης το νερό που είναι διαφορετικό από το δικό μας αρκετοί είχαν πρόβλημα αλλά για να μου λέτε τόσες φορές που έχετε πάει δεν έχετε πρόβλημα δεν έχω φόβο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom