sriaroon482
Member
με ποια εταιρεια πατε κατω?εχετε ξανακανει πολυωρες πτησεις.Πολυ ωραια ευχαριστω !
με ποια εταιρεια πατε κατω?εχετε ξανακανει πολυωρες πτησεις.Πολυ ωραια ευχαριστω !
Πάμε με Qatar όχι πρώτη φορά!με ποια εταιρεια πατε κατω?εχετε ξανακανει πολυωρες πτησεις.
Θα μεινετε και Μπανγκοκ?Καλησπέρα !εγω θα ηθελα αν είχατε πληροφορίες για πουκετ θα πάμε 29/4-07/5 φοβάμαι λίγο τον καιρο εσάς πια είναι η γνώμη σας ;και οποία άλλη συμβουλή έχετε να μου δώσετε θα ήταν πολυ βοηθητική ευχαριστω πολυ
εγω προτιμω aeroflot .πολλες οι ωρες αλλα αξιζει.στο δευτερο αεροπλανο μετα που θα μπειτε για ταιλανδη που ειναι μεγαλητερο καθε σειρα εχει δεκα θεσεις.το μικρο εχει 6.στο μεγαλο καθε καθισμα εχει τηλεοραση μπορειτε να δειτε ταινια.να παιξετε παιχνιδι ν ακουσετε μουσικη νε βλεπετε που ειναι το αεροπλανο.Πάμε με Qatar όχι πρώτη φορά!
Όχι δυστυχώς έχουμε λίγες μέρες όποτε διαλέξαμε να πετάξουμε απευθείας στο πουκετΘα μεινετε και Μπανγκοκ?
α πολυ ωραια θα περάσουν πιο άνετα η ώρες που έχουμε ,από φάρμακα χρειάζεται να έχουμε κάτι μαζί μας ;εγω προτιμω aeroflot .πολλες οι ωρες αλλα αξιζει.στο δευτερο αεροπλανο μετα που θα μπειτε για ταιλανδη που ειναι μεγαλητερο καθε σειρα εχει δεκα θεσεις.το μικρο εχει 6.στο μεγαλο καθε καθισμα εχει τηλεοραση μπορειτε να δειτε ταινια.να παιξετε παιχνιδι ν ακουσετε μουσικη νε βλεπετε που ειναι το αεροπλανο.
oxi oxi η Ταιλανδη δεν ειναι αφρικη.και ουτε τριτοκοσμικη χωρα να φοβαστε κατι απο ασθενειες.δεν χρειαζεστε φαρμακα.α πολυ ωραια θα περάσουν πιο άνετα η ώρες που έχουμε ,από φάρμακα χρειάζεται να έχουμε κάτι μαζί μας ;
Όχι δεν το εννοούσα έτσι έχω ακούσει ότι το νερό είναι διαφορετικό και δημιουργεί αρκετά θέματα με το στομάχι για μας που δεν το έχουμε συνηθίσει τέτοιου είδους φάρμακαoxi oxi η Ταιλανδη δεν ειναι αφρικη.και ουτε τριτοκοσμικη χωρα να φοβαστε κατι απο ασθενειες.δεν χρειαζεστε φαρμακα.
Τελεια σας ευχαριστω πολυ !φαρμακα η εμβολια υπαρχουν χωρες που το απαιτουνε για τη βιζα.για Ταιλανδη δεν υπαρχει φοβος.εγω δεν εχω παθει τιποτα.ουτε απο φαγητο ουτε απο κατι αλλο.
Είχα ακούσει ότι επειδή μαγειρεύουν και ξεπλένουν φρούτα κ λαχανικά με της βρύσης το νερό που είναι διαφορετικό από το δικό μας αρκετοί είχαν πρόβλημα αλλά για να μου λέτε τόσες φορές που έχετε πάει δεν έχετε πρόβλημα δεν έχω φόβονερο δε πινετε απο τη βρυση.εμφιαλομενο πινουν στη πλειοψηφια.