https://shop.lonelyplanet.com/products/sicily-travel-guide-7Πλην του ταξιδιωτικού οδηγού της Σικελίας από τον εξπλόρερ, εχετε κάτι άλλο υπόψιν σας;,
αυτά της καθημερινής, ήσαν/έμοιαζαν εξπλόρερ, νό;Έχω έναν οδηγό στα ελληνικά από την Καθημερινή (μετάφραση της DK υποθέτω), καλός για τα αξιοθέατα αλλά για τα υπόλοιπα μάλλον ελλειπής και ξεπερασμένος.
Η via που λες μαλλον αναφερεται στο ballaro', την πιο χαρακτηριστικη αγορα. Κ πρωτη που πρέπει να επισκεφθεις. Το σούρουπο να πας στην ιστορικη Vucciria (ακολουθωντας τις προτάσεις μου για φαγητο βεβαια) κ εισαι οκ.Γινεται λόγος για τις αγορές Ballarò και Capo στην Albergheria .
Ψάχνοντας , βρήκα κατι σχετικο και στην via Giovanni di Cristina.
ποίο το ορθόν;
Στείλε κάνα λίνκ!(ακολουθωντας τις προτάσεις μου για φαγητο βεβαια)
Η επεμβαση μοντ ηταν αμεση.. Τωρα εισαι στο σωστο θεμα. Διαβασε αυτο, το αλλο του λινκ, κανε μια αναζητηση για Παλερμο κ οτι αλλο θες εδω ειμαστε. Τα περισσοτερα τα εχω αναφερει, οταν τα διαβασεις κανουμε κ ενα update.. Ποτε πας?Στείλε κάνα λίνκ!
Taverna Azzurra, μην τυχόν και δεν πας.Πάω (σύν Θεῷ) εντος μηνού Φεβρουαρίου - περισσότερα δεν μπορώ να πώ εδώ εν κοινῇ θέᾳ, φοβάμαι το κακό ματι (ειτε καλοπροαίρετο, ειτε ουχί) από περαστικούς ή θαμώνες του σεπτού φλόρουμ ημών!
Συνεπώς... Αι δύο λούμπεν αγοραί, είναι η (i) vucciria εις την πιάτσα Γκαρραφφέλλο και η (ii) Albergheria εις την οδόν Τζοβάννι ντί Κριστίνα.
Πάω να δώ τα επίλοιπα είς το παρόν νήμα και είς το Λίγα λόγια για το Παλέρμο.
Ευχαριστώ!