chris7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λουξεμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καναδάς
Δεν μπορώ να πω κάτι για το Παλέρμο γιατί δεν έχω πάει, αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλά.Καλημέρα σε όλους.Χρειάζομαι τη βοήθεια όποιου γνωρίζει σας παρακαλώ.Διάβαζα όλο το βράδυ όλες τις αναρτήσεις του φορουμ σχετικά με το Παλέρμο αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.Τελος του μήνα πετάμε για Παλέρμο για να χειρουργηθεί η κόρη μου στο Ismett. Ο χρόνος που μας ειπανε οτι υπολογίζουν να είμαστε εκεί είναι σχεδόν 2 μήνες. Μου είπανε καλύτερα να μην κλεισω σπίτι στην περιοχή του Ismett αλλα προς το κέντρο. Έκλεισα μέσω booking με 1600€/μήνα το paccamora apartment στην οδό P.za Francesco Procopio Cutò, 17, 90134 καθώς ήταν απο τα πιο οικονομικά και με πλυντήριο ρούχων που χρειαζόμασταν. Ο συζυγός μου που τις περισσότερες μέρες θα είναι μόνος γιατί εγω με τη μικρη θα είμαστε στο Ismett και εχει πολυ άγχος γιατι δεν γνωρίζει ούτε Αγγλικά.
1.Υπαρχει κάποιο super market κοντά με τα πόδια που έχετε να προτείνετε;
2. Είναι εφικτή η απόσταση με τα πόδια μέχρι το Ismett απο εκεί;
3.υπάρχει κάποια εφαρμογή αντίστοιχη του box efood για να μπορω να του παραγγέλνω να του κάνουν delivery φαγητό;
4. Τί ρούχα μου προτείνετε να πάρω για αυτούς τους 2 μηνες αν γνωρίζετε το κλιμα Φεβρουαρίου-Μαρτίου;Να πάρω δηλαδή και κάποια καλοκαιρινά για το Μάρτιο ή είναι όπως εδώ;
5.Γνωριζετε κάποιο φαρμακείο στο Παλέρμο που να δέχεται online παραγγελίες;
6. Λειτουργεί ελληνικό προξενείο στο Παλέρμο ώστε να καταθέσω τα έγγραφα που ζητάνε όταν με το καλό βγούμε από το νοσοκομείο ή πρέπει να πάμε στη Ρώμη;
Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα, προσπαθώ να βρω τις πληροφορίες αλλα έχω πελαγωσει με όλες τις ετοιμασίες για 2 μήνες και θα νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια από κάποιον που έχει πάει και γνωρίζει κάτι παραπάνω.