Βρίσκομαι Νάπολη τώρα που μιλάμε, από την Κυριακή το μεσημέρι...Καλησπέρα Πετάω για Νάπολη Πέμπτη 22/3 και φευγω 25/3 για θεσσαλονική το θεώρησα ενα καλό break απο την καθημερινότητα απο ενα σκ καπου ελλαδα ετσι οπως τα εχουν κάνει. Να δω την ναπολη και ας πεθάνω διαβάζω παντού..3η μεγαλύτερη πόλη εκλεισα Airbnb πιάτσα Dante κοντα στην στάση του μετρό θα ηθελα να κανω ακποιες ερωτησούλες καθως ειδα καποια πραγματα στις προηγούμενες σελίδες. Μεταφορά αεροδρόμιο προς κεντρο υπάρχει μετρό η καποιο λεωφορείο γτ μου ειπαν κατι για μη ρισκαρεις παρε ταξι δν θα φτάσεις ποτέ.. οι μερες ειναι καλές για εξερευνηση της πολης; σιγουρα εινα μεγαλη αλλα ισως τα κυρια μερη να τα δουμε ηθελα να συνδυάσω πομπια αλλα θα μου φαει μια μερα οποτε ειναι καλή αφορμη για επιστροφή κάποιας αλλης φοράς! Παρεξηγημένη πόλη απο θεμα ασφάλειας μου λένε θα ηθελα να ρωτησω απο ατομα που εχουνε πάει αν ισχύει τι να προσέξουμε και αν ειναι κατι το οποιο θα συνιστούσατε σιγουρα!
Με λεωφορείο από το αεροδρόμιο.Μεταφορά αεροδρόμιο προς κεντρο υπάρχει μετρό η καποιο λεωφορείο γτ μου ειπαν κατι για μη ρισκαρεις παρε ταξι δν θα φτάσεις ποτέ..
Μπορεί να προλάβεις και μισή μέρα Πομπηία.οι μερες ειναι καλές για εξερευνηση της πολης; σιγουρα εινα μεγαλη αλλα ισως τα κυρια μερη να τα δουμε ηθελα να συνδυάσω πομπια αλλα θα μου φαει μια μερα οποτε ειναι καλή αφορμη για επιστροφή κάποιας αλλης φοράς!
Πραγματικά είναι παρεξηγημένη. Θα τηρείς όμως τους στοιχειώδης κανόνες αυτοπροστασίας.Παρεξηγημένη πόλη απο θεμα ασφάλειας μου λένε θα ηθελα να ρωτησω απο ατομα που εχουνε πάει αν ισχύει τι να προσέξουμε και αν ειναι κατι το οποιο θα συνιστούσατε σιγουρα!
Ε η αλήθεια είναι ότι δεν είναι όλα στο μυαλό και όντως υπάρχουν περίεργες φάτσες, αλλά με την στοιχειώδη προσοχή και αν είστε 2-3 άτομα και κυκλοφορείτε μαζί, θα είστε οκ.Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις!! kat1 τι καιρό εχει κρύο ; ζέστη επίσης πιατσα dante είναι καλά που νοίκιασα; απο τιμές σε μαγαζιά για ψώνια; μου ειπαν για πολύ περιεργες φατσες και μη κυκλοφορείς μετα τις 10 και κατι τετοια εγω πιστευω οτι όλα ειναι στο μυαλο
γιατι? 18Ε εχει.. αν ειναι πανω απο 3 ατομα συμφερει και ειναι φυσικα πολυ πιο ανετο.μηνν επιχειρήσεις το ταξί, πεταμένα λεφτά!.
συμφωνω, εχει γεμισει ελληνες τελευταια με τοσα δρομολογια απευθειας.όντως υπάρχουν περίεργες φάτσες,
το ταξι εχει φιξ ταριφα 18Ε για οπουδηποτε στο ιστορικο κεντρο κ σταθμο οσα ατομα κ αποσκευες κι αν ειναι. οποιος σου ειπε αλλα απλα δεν ξερει. κατα τα λοιπα ειναι μια ζωντανη πολη εκατ. κατοικων με ζωη φυσικα 24ωρες το 24ωρο. νο προμπλεμ.Εγώ και η κοπέλα μου θα είμαστε, εμένα Μου είπαν για 40€
Μέχρι τι ώρα κυκλοφορούν έξω γενικά? Γιατί Ιταλία έχω πάει 3 φορές Ρώμη και Φλωρεντία και μέχρι αργά δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα
Ο καιρός είναι σχετικά καλός, γύρω στους 15βαθμούς πάνω κάτω, με ήλιο και σύννεφα και ελαφρύ αεράκι, βοηθάει όμως γιατί μπορείς να περπατάς όλη μέρα χωρίς να ανάβεις και να ιδρώνεις...Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις!! kat1 τι καιρό εχει κρύο ; ζέστη επίσης πιατσα dante είναι καλά που νοίκιασα; απο τιμές σε μαγαζιά για ψώνια; μου ειπαν για πολύ περιεργες φατσες και μη κυκλοφορείς μετα τις 10 και κατι τετοια εγω πιστευω οτι όλα ειναι στο μυαλο
Χα χα χα! Οκ, δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και να κάνουμε πως όλα είναι τελεια. Σε όλες τις πόλεις χρειάζεται προσοχή,παντού στον κόσμο, όπως και στην Νάπολη. Εγώ δεν εμενα σε τόσο καλή περιοχή όταν ήμουν εκεί,και τα βραδια ήταν γεμάτο με περίεργους που έπιναν μπυρες στα πεζοδρόμια και μας φώναζαν. Αν εσυ θεωρείς ότι αυτό είναι απολύτως ασφαλές και δεν πρέπει να έχεις καθόλου τον νου σου, οκ. Ίσως φταίει το ότι δεν είσαι 19χρονο κορίτσι.γιατι? 18Ε εχει.. αν ειναι πανω απο 3 ατομα συμφερει και ειναι φυσικα πολυ πιο ανετο.
συμφωνω, εχει γεμισει ελληνες τελευταια με τοσα δρομολογια απευθειας.