christos84
Member
Λοιπον ο τυπος μου ελεγε 680 ευρω το ατομο για standard πακετο που περιλαμβανει διαμονη με πρωινο και μετακινηση σ αυτα τα μερη , την διαμονη στην ερημο και τις μεταφορες με καμηλες. Για luxury πακετο ζητουσε 1100 το ατομο. Δεν ξερω αν οι τιμες ειναι λογικες αλλα ο τυπος με εκνευρισε και του ειπα εν τελει οτι δεν κλεινω τιποτα , ο λογος ηταν πως ενω τον ρωτουσα επιμονα να μου πει λεπτομερως τις διαφορες μεταξυ standard και luxury πακετου απλα μου ελεγε πως διαφερει το δωματιο και το φαγητο , ωραια του ελεγα "δειξε μου τα ξενοδοχεια και τις παροχες να ξερω αν αξιζει η οχι" και απεφευγε συνεχως να το κανει λεγοντας μου μονο πως η διαφορα ειναι σ αυτα τα δυο , οποτε εαν θες και αξιζει οπως μου ειπες ας μου δωσεις καποιο στοιχειο του οδηγου σου να ρωτησω κ αυτον αλλιως να ερθω επαφη με αλλο πρακτορειο ! Ευχαριστω και παλι!Σε γενικές γραμμές αυτά είναι τα πιο σημαντικά μέρη να δεις στο Νότιο τμήμα της χώρας. Αν και υπάρχει και η άλλη εναλλακτική.. 2 διανυκτερεύσεις Marrakech, 1 Boumalne Dades, 1 Merzouga, 2 Fes και τελευταία άλλη 1 στο Marrakech με επιστροφή από τον Μέσο Άτλαντα (Ifrane). Το έκαναν κάποιοι φίλοι μου πρόσφατα και τους άρεσε πάρα πολύ! Σίγουρα θα δεις πολύ περισσότερα πράγματα και η Fes πραγματικά αξίζει, προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από το Marrakesh. Ναι ο οδηγός μου οργάνωσε και την διαμονή, βασικά το όλο πακέτο περιελάμβανε τον οδηγό φυσικά με τις μετακινήσεις, την διαμονή, ημιαδιατροφή, βόλτα με καμήλα και διαμονή σε desert camp. Τώρα όσον αφορά τον οδηγό όχι μόνο μιλούσε πολύ καλά Αγγλικά, ήξερε ακόμη και κάποιες Ελληνικές λέξεις . Τώρα για την τιμή επειδή δεν θυμάμαι ακριβώς θα ψάξω και θα σου πω. Εντελώς πληροφοριακά, τη τιμή σου είπαν για αυτό το πρόγραμμα στο γραφείο που έστειλες?