Γουστα ειναι αυτα! Αλλα το Μαροκο ειναι για μενα ενα απο τα ομορφοτερα μερη που εχω δει. Και αντι να εδινα αυτα τα λεφτα για κανενα Βελγιο, Δανια κλπ χιλες φορες καλυτερα το Μαροκο, το οποιο εχει απειρες εναλλαγες: απο ψηλα βουνα και πολυ πρασινο (ελατα κλπ) , φαραγγια βαθια, ερημους και οασεις, Μεσογειο και Ατλαντικο, και πολυ πολυ ενδιαφερουσα αρχιτεκτονικη (δηλαδη διαφορετικης λογικης απο την κεντροευρωπαικη-κατα τη γνωμη μου πολυ πιο σωστα ενταγμενη στο περιβαλλον) και φυσικα εφαρμοσμενες τεχνες. Εννοειται αναφερομαι στην αρχιτεκτονικη τους παραδοση και οχι στη συγχρονη αρχιτεκτονικη που εχει διαλυσει την Καζαμπλανκα.Μπα με τοσα λεφτα,προτιμω 2 δεκαημερα σε ευρωπαικες πολεις,συν πολλα ψωνια.
Τι εννοεις,λιγα?
Ή 4 πενθήμερα στο Ντουμπάι.Μπα με τοσα λεφτα,προτιμω 2 δεκαημερα σε ευρωπαικες πολεις,συν πολλα ψωνια.
:xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:....καλό!Ή 4 πενθήμερα στο Ντουμπάι.
Ή 5 τετραήμερα στη Μάλτα.
Ή, ακόμα καλύτερα, 20 μονοήμερα στον Άγιο Γιάννη το Ρώσο.....
Ευτυχώς, σ' αυτή τη ζωή, δεν είναι όλα για όλους.....
Καλησπερα Ασπα και φιλοιΚαλημέρα θα μπορούσες να με βοηθήσεις και εμένα στην οργάνωση του ταξιδιού μου για Μαρόκο.Φυσικά απευθύνομαι και σε οποιονδήποτε άλλον θα είχε τη διάθεση και το χρόνο να ασχοληθεί.
Θα πάω Καζαμπλάνκα 14/2 στις 8 το βράδυ.Υπολογίζω να φύγω την άλλη μέρα για Φέζ η Μαρακές με τραίνο η λεωφορείο είναι αυτό εφικτό? Σκέπτομα να μοιράσω τις
μέρες σε 1 Καζαμπλάνκα,2 η 3 Μαρακές,2 η 1 Φεζ και 1 αναγκαστικά Καζαμπλάνκα
για την επιστροφή στις 20/2.
Τα ερωτήματα μου είναι. Ποιά διαδρομή να ακολουθήσω? Με λεωφορείο η με τραίνο? Ποιά θα ήταν η καλύτερη επιλογή για τις ημέρες?
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Αυτό το τελευταίο παίζει ρόλο για τη γνώμη μας???Καλησπερα Ασπα και φιλοι
tha pao maroko 26-2 me 5-3
το προγραμμα μου:
Σαββατο Κασαμπλανκα
Κυριακη Φες
Δευτερα Φες και 3 ωρες μεκνες +1 ωρα πηγαινελα με τρενο
Τριτη με τρενο μαρακες (7 ωρες)
Τεταρτη Μαρακεσ
Πεμπτη Μαρακες
ΠΑρασκευη Ολοημερη Ουαρζαζατ εδω: Ouarzazate Full Day - Tour Marrakech
Σαββατο 7 αναχωρηση με τρενο για Κασαμπλανκα στις 14.20 η πτηση.
πως το βλεπετε??
πολυ γεματο αλλα θα δω οσα περισσοτερα μπορω.
θα μαι με ενα φιλο μου
xaxaΑυτό το τελευταίο παίζει ρόλο για τη γνώμη μας???
Το πρόγραμμα κουραστικό αλλά ok αν δεν έχεις περισσότερες μέρες...Ωστόσο θα έλεγα να μην μείνεις 2 ολόκληρες μέρες Μαρρακές! Μην σου πώ και ότι η 1 ολόκληρη μέρα στην Καζαμπλάνκα πολύ είναι...