Μαλαισία Πληροφορίες για Μαλαισία

vicky_pl

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη - Κολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλησπέρα. Σε 1,5 μήνα πάμε 10 ημέρες Μαλαισία. Συγκεκριμένα 5 ημέρες Κουάλα Λουμπούρ και 5 ημέρες Λανγκάουι. Ως προς τι αξιοθέατα θα επισκεφτούμε είμαι καλυμμένη. Θα ήθελα ωστόσο τα φώτα σας για ότι ευτράπελο μπορεί να συναντήσουμε καθώς και χρήσιμες συμβουλές όπως πχ κάρτα για ίντερνετ, μετακινήσεις εντός πόλης, φαγητό κλπ. Στο Λανγκάουι λέμε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο για να γυρίσουμε όλο το νησί. Δε ξέρω αν χρειάζεται κάποιο έγγραφο πέρα από δίπλωμα καθώς η οδήγηση είναι από αριστερά. Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω αν αξίζει η επίσκεψη στα Τζεντίνγκ Χάιλαντς όσο θα βρισκόμαστε στην Κουάλα Λουμπούρ.
Καλησπέρα,
Η Μαλαισία είναι μια πολύ εύκολη χώρα για οποιονδήποτε ταξιδιώτη, δεν πιστευω οτι θα συναντήσετε κάποιου είδους ευτράπελο. Αν και δεν πήγα στα Genting Highlands θεωρώ πως με 5 μερες στην KL υπάρχει χρόνος για να κάνετε και αυτό.
Κάρτα θα βρείτε σε διαφορα counters στο αεροδρόμιο μόλις φτάσετε, πολύ οικονομικά. Αααν θυμαμαι καλα είχα παρει το πακέτο με unlimited data περιπου 10 €, στην βάζουν εκει οι υπάλληλοι της εκάστοτε εταιρειας . Μετακινήσεις εννοειται μέσω της εφαρμογής grab, πολύ πιο οικονομικά απο τα ταξί που θα συναντήσετε στον δρόμο. Φαγητό άπλετο και νόστιμο! Εχει άπειρες επιλογές σε ινδική κουζινα, κινέζικη και μαλαισιανή. Εμεις με το που φτάσαμε KL το πρωτο πραγμα που κάναμε ήταν food tour, έτσι ανακαλύψαμε κατευθειαν τι θα θέλουμε να φαμε (ή και οχι) ξανα στις μερες που θα ακολουθούσαν. Αγάπησα το εθνικό τους πιάτο Nasi Lemak. Αν είστε θαρραλέοι να δοκιμάσετε το φρούτο Durian.
Για Langkawi δεν μπορώ να συνεισφέρω, δεν πήγαμε...

vicky_pl

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη - Κολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Απο αεροδρόμιο μέχρι την KL μας κόστισε 15€ μεσω του booking.
Με το grab δεν αντιμετωπίσαμε πότε κάποιο θέμα ή καθυστέρηση. Μας είχε λύσει τα χέρια

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου .
Ναι , το κατέβασα το Grab και δεν είχε μέσα την Κουάλα λουμπούρ είχε άλλες πόλεις πέρα από αυτή.

Βρήκα μετά το Airasia ,για αυτό έχεις κάποια άποψη ; 12 ευρώ , τα λες λίγα για τέτοια απόσταση.

Φυσικά θα ρίξω ματιά και στο Booking. Το ξενοδοχείο παρέχει την μεταφορά με κόστος 40€ το δρομολόγιο.
Από το αεροδρόμιο για το κέντρο υπάρχει το express τρένο και η booking αν έχεις κλείσει ήδη ξενοδοχείο σου κάνει 50% έκπτωση, οπότε σου στοιχίζει 5 ευρώ. Τουλάχιστον σε μένα έτσι έγινε 3 φορές.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κουάλα Λουμπούρ->Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
it happened !2024 Japan
Από το αεροδρόμιο για το κέντρο υπάρχει το express τρένο και η booking αν έχεις κλείσει ήδη ξενοδοχείο σου κάνει 50% έκπτωση, οπότε σου στοιχίζει 5 ευρώ. Τουλάχιστον σε μένα έτσι έγινε 3 φορές.
πες μου πως έχεις πάει Κουάλα χωρίς να μου το πείς ..χαχα!
Hotel έχω κλείσει ήδη direct χωρίς ενδιάμεση ιστοσελίδα λόγω conference. Από εκεί και πέρα, έχω ήδη βάλει το Grab και το AirAsia, οταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα κάνω pre-book από την προηγούμενη καθότι φτάνω 6 το πρωί . Αλλά ,θένκ γιου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.826
Μέλη
39.575
Νεότερο μέλος
HunterOwl

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom