GTS
Member
Το καλύτερο πράγμα στη Μαγιόρκα είναι ο Ράφα....
Μισ χσρά σας βρίσκω, με παρεούλα και καλή διάθεση...Διαβάζω τα μυνήματα σας και κατάλαβα ότι διαφορετικά κριτήρια έχουν οι άντρες από τις γυναίκες για έναν μέρος. Το ταξίδι έκλεισε, φέυγουμε 4 άτομα στις 16 Αυγούστου για το νησί. Σε μέγεθος έχω καταλάβει ότι είναι όσο η μισή Κρήτη με 30% περισσότερο πληθυσμό. Μια μικρή συμβουλή πάντως για όσους σκέφτονται να πάνε. Στην αρχή σκεφτήκαμε να κλείσουμε με κάποιο πρακτορείο σαν group. Οι τιμές που δίνουν για 6 διανυκτερεύσεις αεροπορικά + ξενοδοχείο για Αύγουστο είναι γύρω στα 850 + 150 φόρους. Κλείσαμε μόνοι μας και από 4000 Ευρώ για 4 άτομα μας ήρθαν όλα 3000 για 9 διανυκτερεύσεις (στο ίδιο ξενοδοχείο του πρακτορείου). Φτηνότερο επίσης και το αυτοκίνητο αν το κλείσεις κατευθείαν καί όχι από Ελλάδα. Σημαντικές διαφορές που σου φτιάχνουν την διάθεση πριν μπεις καν στο αεροπλάνο.
Θα μένουμε στο Riu Bonanza Park, υπάρχουν και καλύτερα αλλά θέλαμε όντως η αφετηρία των εξορμήσεων μας να είναι κοντά στην La palma. Όπως βλέπεις τον χάρτη είναι αριστερά στην περιοχή Illetes.Σε ποια περιοχη θα μενετε brand39?
Ελπίζω οχι μακρια απο την Παλμα γιατι ολα γυρω απο αυτη περιστρεφονται..
Θα ειμαστε κ εμεις στο νησι από τις 18 του μηνα, ανεξαρτητοι επισης ..
Ειμαι σιγουρη οτι θα περασετε τελεια!
Θα μένουμε στο Riu Bonanza Park, υπάρχουν και καλύτερα αλλά θέλαμε όντως η αφετηρία των εξορμήσεων μας να είναι κοντά στην La palma. Όπως βλέπεις τον χάρτη είναι αριστερά στην περιοχή Illetes.
Η αλήθεια είναι ότι με έχουν ανησυχήσει οι αρνητικές γνώμες μερικών από εδώ αλλά αν δεν δω με τα μάτια μου δεν μπορώ να κρίνω.
Με μητρική γλώσσα τα ισπανικά θα τη βρούμε την άκρη.
Αν θα μένετε κοντά στείλε ενα pm
Κάτι που ξέχασα, το δεύτερο ζευγάρι που θα είμαστε μαζί στην Μαγιόρκα είναι οι κολλητοί και καλύτεροι μας φίλοι. Γνωριστήκαμε στο αεροπλάνο το 2006 πηγαίνοντας διακοπές στην Τυνησία.. Είναι δυνατόν λοιπόν να μην περάσουμε καλά?