είχα κι εγω μία εμπειρία με απαράδεκτο ξενοδοχείο στη Λευκάδα στον Αγιο Νηκήτα! είχε μπαλκόνι που έβλεπε σε σκουπιδότοπο με αλογόμυγες να κυκλοφορούν και για να μπεις μέσα στο ξενοδοχείο περνούσες με τα πόδια από χωματόδρομο σχεδόν μέσα από το νεκροταφείο. καμία σχέση μ αυτό που έδειχναν στο ιντερνετ. έμεινα μία βραδυά και του είχα πληρωμένες 2 και όταν θέλησα να φύγω πλήρωσα το μισό από τις 8 μέρες που είχα κλείσει για να μου δώσει πίσω την ταυτότητα μου και με θρασσος μου είπε πως το νησί δεν διαθέτει τουριστική αστυνομία οπότε αν ήθελα να αναφέρω κάτι έπρεπε να απευθυνθω στην τουριστικά αστυνομία της Κερκυρας όπου ανηκει το νησι...μιλαμε για πολυ βρώμα μεσα στο δωμάτιο και καμία σχέση με ότι έιχαμε συμφωνήσει απο το τηλέφωνοΕμένα μπορώ να πω ότι δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα η Λευκάδα, ίσως επειδή και τις δύο φορές που πήγα έτυχε να πέσω σε μέρες που έβρεξε κιόλας ενδιάμεσα, ίσως το ότι ήμουν άτυχος με τα ξενοδοχεία που επισκέφτηκα και ήταν απαράδεκτα. Δεν ξέρω.
Το ότι δεν με ενθουσίασε δε σημαίνει με τίποτα ότι θα απέτρεπα από κάποιον να την επισκεφτεί και να την ζήσει από κοντά! Επίσης δεν σημαίνει ότι είναι χάλια το νησί, απλά εμένα προσωπικά με ενθουσιάζει περισσότερο η Κυκλαδίτικη ομορφιά...αυτή με γοητεύει, οπότε λογικό δεν είναι να μην ξετρελαθώ κιόλας;