efipoly
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μαδριτη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αίγυπτο
καλημερα και απο μενα, που αγαπω Λευκαδα και παω το καλοκαιρι 3-4 σαββατοκυριακα. Οι πιο ωραιες παραλιες βρισκονται στη δυτικη πλευρα του νησιου. Ξεχωριζω ευκολα προσβασιμες Πευκακια, Αγ.Νικητας-πολυ γραφικα, ειναι σαν σε νησακι - Καθισμα "το αγαπημενο μου" τις γραφω με τη σειρα οπως τις συναντας. Αφου θα μεινεις αρκετες μερες θα πας σε ολες. Πορτο Κατσικι και Εγκρεμνοι λιγο πιο κατω, αρκετα τα χιλιομετρα αλλα αποζημιωνουν. Καθε χρονο μια φορα θα παω τουλαχιστον. Στην ανατολικη πλευρα υπαρχει η Λυγια, Το Νυδρι, Ο Πορος και τελος η Βασιλικη που σιγουρα θα πας. Εγω ηθελα παντα να μεινω αναμεσα σε Αγ.Νικητα εως Καθισμα γιατι ηθελα να μην κανω πολλα χιλιομετρα αλλα να βρισκομαι και κοντα στην πολη το βραδυ για πολλες βολτες κ.α Δυστυχως δεν τα καταφερνα και εμενα στη Λυγια που ειναι κοντα σε ολα, στην πολη, στο Νυδρι αλλα και στο Καθισμα. Υπαρχουν πολλα ενοικιαζομενα δωματια αλλα και ξενοδοχεια. Αν θελεις να σου συστησω στειλε μου μηνυμα γιατι δεν θελω να το θεωρησουν διαφημιση, απλα εγω μιλαω για την προσωπικη μου εμπειρια.Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, χαίρομαι που μιλάω με 'ντόπιους' μιας και για μένα όταν πηγαίνω σε ενα προορισμό με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη τους. αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να είναι γραφικό και όχι πολύ τουριστικό, θα είμαστε συνεχως στους δρόμους για εξερέυνηση οπότε θέλω να μένω κάπου που να προσφέρεται για ένα ποτάκι και βολτούλα στα στενά όχι υπερβολική βαβούρα αλλά ούτε και απόκοσμα.