Πήγαν την προηγούμενη εβδομάδα η κολλητό μου και μου είπε πως κοστίζει 15€ το εισιτήριο φεύγει απο το Νυδρι στις 10 νομίζω περίπου και επιστρέφει στις 7 το απόγευμα. Απο ότι μου είπε αξίζει τα χρήματα του γιατί πέρα απο το ότι σε πηγαίνει στην Ιθάκη και Κεφαλλονια σε αφήνει να κολυμπησεις και εγκρεμνους καθώς σε κάνει και μια βόλτα γύρω απο τον ΣκορπιοΚαι εγώ ενδιαφέρομαι..θα μείνω έξω από βασιλική από 30Αυγ έως 06 Σεπ...μόνος θα είμαι...εγκρεμους κτλ με καραβάκι μάλλον...ξέρει κανείς πόσο κάνει το εισιτήριο για την βόλτα Ιθάκη,φισκαρδο και από που ξεκινάει και το ώρα;
Δεν το πιστευω..... εχει συμβει αυτο..;;...είδα το πρωινό στο χερούλι της πόρτας μου..Δύο φέτες ψωμί με δύο κομματάκια φέτα σε σακούλα έξω από την πόρτα του δωματίου..
Ναι είναι αλήθεια αυτό για τη Λευκάδα το 15αύγουστο και όπως λέει η @karfitsa για πολλά μέρη στην Ελλάδα. Ιδίως τώρα με την κρίση, τα μέρη που είναι εύκολα προσβάσιμα με αυτοκίνητο πήζουν άγρια.Ακουμε για χιλιαδες κοσμοσ τις παραλιες στο parking στα μαγαζια με το φαγητο...Ειναι οντως αληθεια αυτο ? Δηλαδη δεν θα περασουμε καλα αν εχει τοσο κοσμο?Σας ευχαριστω πολυ...