Leonidas. Αν δεν κάνω λάθος είναι το πιο "οικονομικό" κατάστημα στο συγκεκριμένο είδος.Kαλησπέρα! Έχετε να προτείνετε κάποια εναλλακτική για σχετικά οικονομικές πραλίνες στις Βρυξέλλες εκτός των τσουχτερών Godiva, Marcolini κλπ;
Ναι αλλά γιατί να τις κουβαλάει απο εκεί;Δεν νομίζω να είναι διαφορετικές στην Ελλάδα που υπάρχουν σε πολλά σημεία.Leonidas. Αν δεν κάνω λάθος είναι το πιο "οικονομικό" κατάστημα στο συγκεκριμένο είδος.
Φίλος μου που μένει Βρυξέλλες αγοράζει από εδώ Elisabeth, αλλά δε θυμάμαι τι μου έχει πει για τιμές. Τσέκαρέ το οταν πας Grand Place.Kαλησπέρα! Έχετε να προτείνετε κάποια εναλλακτική για σχετικά οικονομικές πραλίνες στις Βρυξέλλες εκτός των τσουχτερών Godiva, Marcolini κλπ;
Που σκοπεύετε να μετακινηθείτε και για πόσες μέρες;Για μετακινήσεις τι συστήνεται, ενοικιαζόμενο ή μμμ;;;
Αν θέλετε να μείνετε μέσα σε πόλεις, πιστεύω τα ΜΜΜ είναι μια χαρά. Τα τρένα για να πάτε σε άλλες πόλεις είναι καλά, συχνά και σε λογικές τιμές και γενικά οι πόλεις ενδύκνυνται για περπάτημα και έχουν μια χαρά λεωφορεία (και μετρό στις Βρυξέλλες). Να νοικιάσετε αμάξι θα πρότεινα μόνο αν θέλετε να κινιθείται εκτός των πόλεων.Για μετακινήσεις τι συστήνεται, ενοικιαζόμενο ή μμμ;;;
Δυο μέρες μπρυζ δυο μέρες Γάνδη από αεροδρόμιο Βρυξελλών.Που σκοπεύετε να μετακινηθείτε και για πόσες μέρες;
Για τέτοιο πρόγραμμα το τρένο είναι η ιδανική λύση.Δυο μέρες μπρυζ δυο μέρες Γάνδη από αεροδρόμιο Βρυξελλών.
Τρενα το καλύτερο, γρήγορα και συχνα δρομολογια, πόλεις για περπάτημα win winΓια τέτοιο πρόγραμμα το τρένο είναι η ιδανική λύση.