• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Αίγυπτος Πληροφορίες - Ερωτήσεις για Αίγυπτο

Επόμενο Ταξίδι
Ιραν η Μεξικο
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Η επισκεψη στην Αιγυπτο πρεπει να συνοδευτει οπωσδηποτε απο την 4ημερη ή 5ημερη κρουαζιερα του Νειλου,οποτε χρειαζεσαι σιγουρα 9-10 μερες για να πεις οτι καπως την γνωρισες.
Δημο,εγω τοσες μερες αδεια εχω μονο καλοκαιρι γι αυτο και τα περισσοτερα ταξιδια μου ειναι καλοκαιρινα.
Εχω συνηθησει πλεον τις θερμοκρασιες τους.:haha::haha:
Η κλασικαη
Η επισκεψη στην Αιγυπτο πρεπει να συνοδευτει οπωσδηποτε απο την 4ημερη ή 5ημερη κρουαζιερα του Νειλου,οποτε χρειαζεσαι σιγουρα 9-10 μερες για να πεις οτι καπως την γνωρισες.
Δημο,εγω τοσες μερες αδεια εχω μονο καλοκαιρι γι αυτο και τα περισσοτερα ταξιδια μου ειναι καλοκαιρινα.
Εχω συνηθησει πλεον τις θερμοκρασιες τους.:haha::haha:
Όλες οι κρουαζιέρες στον Νείλο συνήθως ξεκινούν από το Λούξορ και καταλήγουν στο Ασουάν, έχουν την ίδια διάρκεια πλεύσης ...Αυτό που διαφοροποιεί την διάρκειά τους είναι οι διανυκτερεύσεις εντός των πλοίων

Δυστυχώς παιδιά λόγω επαγγέλματος, πηγαίνω παντού με περιορισμένες μέρες, συνήθως πσκ και με αργίες μαξ 7 μέρες. Οπότε σκέφτηκα να πάω Αίγυπτο 2 φορές αφού δεν γίνεται διαφορετικά. Το πλάνο είναι καιρό και ότι κάτσει από ημερήσιες. Ίσως μια Αλεξάνδρεια+δν και όπως το βλέπω μια σαχαρα

Επόμενο Ταξίδι
Ιραν η Μεξικο
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Δυστυχώς παιδιά λόγω επαγγέλματος, πηγαίνω παντού με περιορισμένες μέρες, συνήθως πσκ και με αργίες μαξ 7 μέρες. Οπότε σκέφτηκα να πάω Αίγυπτο 2 φορές αφού δεν γίνεται διαφορετικά. Το πλάνο είναι καιρό και ότι κάτσει από ημερήσιες. Ίσως μια Αλεξάνδρεια+δν και όπως το βλέπω μια σαχαρα
Υπάρχουν 7ήμερα οργανωμένα με την κρουαζιέρα στον Νείλο....Αλεξάνδρεια δεν χάνεις τίποτα εάν δεν την επισκεφτείς...

Υπάρχουν 7ήμερα οργανωμένα με την κρουαζιέρα στον Νείλο....Αλεξάνδρεια δεν χάνεις τίποτα εάν δεν την επισκεφτείς...
εχω κλεισει ηδη αεροπορικα για καιρο τα ειχα βρει σε πολυ καλη τιμη black friday
οργανωμενα ξεφευγαν και σε τιμη και σε διαρκεια, εκει σιγουρα θα κανουμε καποιες δραστηριοτητες με γκρουπ που βλεπω οτι αξιζουν

Επόμενο Ταξίδι
Ιραν η Μεξικο
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
εχω κλεισει ηδη αεροπορικα για καιρο τα ειχα βρει σε πολυ καλη τιμη black friday
οργανωμενα ξεφευγαν και σε τιμη και σε διαρκεια, εκει σιγουρα θα κανουμε καποιες δραστηριοτητες με γκρουπ που βλεπω οτι αξιζουν
Όντως αξίζουν κάποιες δραστηριότητες, όπως είναι ένα τουρ στο ισλαμικό Κάιρο, στο παζάρι του Αλ Χαλίλι, διαμονή στην έρημο κ.λ.π. Σοκ και δέος οι Πυραμίδες της Γκίζα και βεβαίως το νέο Αρχαιολογικό μουσείο του Καΐρου...Καλά να περάσετε...Εμπειρία ζωής ένα ταξίδι στην Αίγυπτο...

Επόμενο Ταξίδι
Ιραν η Μεξικο
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
ευχαριστω πολυ ξεκινησα ηδη να τα κοιταω καθως ξεφευγει απο την κλασικη οργανωση ενος ταξιδιου στην ευρωπη
Εάν είναι το πρώτο ταξίδι σας εκτός Ευρώπης, απαιτείται πολύ καλή οργάνωση και η δέουσα προσοχή....Μπορώ να σου δώσω εαν θέλεις τα στοιχεία ενός Αιγύπτιου ξεναγού, που μιλάει Ελληνικά και εργάζεται σε τουριστικό γραφείο του Καΐρου....Δεν χάνεις τίποτα εαν μιλήσεις μαζί του...

καλησπέρα, θα το ήθελα ναι. είναι το πρώτο μας ταξίδι εκτός Ευρώπης (με εξαίρεση αρκετές φορές στην Τουρκία) οπότε διαβάζω κάθε χρήσιμη πληροφορία και προσπαθώ να το οργανώσω τέλεια. Ήδη έχω ψάξει αρκετά σχετικά με τη συμπεριφορά των ντόπιων και τι πρέπει να προσέξουμε. Ευτυχώς το θέμα είναι υπέρπληρες.

Επόμενο Ταξίδι
Ιραν η Μεξικο
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Eπιπλέον, καμία πρόταση διαμονής για Κάιρο;
Mohamed Attia είναι το όνομά του...Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω το τηλέφωνό του...Μπορείς όμως να του υποβάλεις πρόταση φιλίας στο Facebook και στη συνέχεια να συνεννοηθείτε σχετικά...Για ξενοδοχείο θα πρότεινα το Safir Hotel, με το οποίο συνεργάζεται ο Mohamed και μπορεί να μεσολαβήσει για καλύτερη τιμή...Είναι κοντά στον Νείλο και προσφέρεται για περιπάτους...Εντός του ξενοδοχείου λειτουργεί εστιατόριο με ποιοτικό φαγητό και με πολύ καλές τιμές...Ενδεικτικά για δύο πλήρη γεύματα πληρώσαμε 18 ευρώ...Όσον αφορά για τις μετακινήσεις στα αξιοθέατα ο Mohamed πιθανότατα μπορεί να σας βάλει με άλλο γκρουπ, για να έχετε πλήρη ξενάγηση, ασφάλεια και ξεκούραστα...

Mohamed Attia είναι το όνομά του...Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω το τηλέφωνό του...Μπορείς όμως να του υποβάλεις πρόταση φιλίας στο Facebook και στη συνέχεια να συνεννοηθείτε σχετικά...Για ξενοδοχείο θα πρότεινα το Safir Hotel, με το οποίο συνεργάζεται ο Mohamed και μπορεί να μεσολαβήσει για καλύτερη τιμή...Είναι κοντά στον Νείλο και προσφέρεται για περιπάτους...Εντός του ξενοδοχείου λειτουργεί εστιατόριο με ποιοτικό φαγητό και με πολύ καλές τιμές...Ενδεικτικά για δύο πλήρη γεύματα πληρώσαμε 18 ευρώ...Όσον αφορά για τις μετακινήσεις στα αξιοθέατα ο Mohamed πιθανότατα μπορεί να σας βάλει με άλλο γκρουπ, για να έχετε πλήρη ξενάγηση, ασφάλεια και ξεκούραστα...
αν μπορείς στείλε μου σε ΠΜ το προφίλ του, γιατί έχει πολλούς με αυτό το όνομα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.775
Μέλη
39.509
Νεότερο μέλος
pantelis93

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα