Ανάλογα την τοποθεσία.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑ!!! ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΜΕ GROUP!! ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ??? ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΧΕΙ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ!!
Αν σε παίρνει αεροπορικώς Λούξορ (μπορείς και με επίγεια μέσα μεταφοράς, αλλά είναι λίγο σκότωμα)Καλησπέρα σκέφτομαι για Αίγυπτο 2 άτομα τις ημέρες του Πάσχα ... θέλω να το οργανώσω μόνος μου χωρίς γραφείο. Θα έχουμε 5 ολόκληρα 24ωρα διαθέσιμα, χωρίς τα πηγαινέλα. 2 ολοκληρες μέρες λογικά θα αφιερώσουμε στο Κάιρο, και μια μονοήμερη Αλεξάνδρεια. Τις υπόλοιπες 2 μέρες θεωρείτε αξίζει να βγούμε εκτός Καίρου να δούμε κάτι αλλο ?
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι Ασουάν και Αμπού Σιμπέλ πάνε πακέτο, δεν γίνεται να φτάσεις Ασουάν και να μην πας Αμπού Σιμπέλ.Καλησπέρα σε όλους.
Σχεδιάζουμε αρχές Γενάρη για 8 ημέρες να επισκεφτούμε την Αίγυπτο. Θα ξεκινήσουμε με πυραμίδες Καιρο και Αλεξάνδρεια και αναρωτιόμαστε τις επόμενες μέρες αν αξίζει η Χουργκάντα σε συνδυασμό με Λούξορ και Ασουάν ή Λουξορ Ασουάν και Αμπου Σίμπελ ώστε να μην τρέχουμε κιόλας...
Δεν ξέρουμε αν λόγω καιρού η Χουργκάντα αξίζει Ιανουάριο. Υπάρχει κάποιος που την έχει επισκεφτεί τέτοια περίοδο να μας πει αν αξίζει?
Από τη μία θέλουμε και 1 2 μέρες χαλάρωσης και water sports αλλά από την άλλη φαίνονται ωραίες πόλεις και οι υπόλοιπες.
Γνώμη μου εγώ θα έκανα το εξής αφού έχεις πέντε μέρες ολόκληρες. Μια μέρα Κάιρο, πυραμίδες και μουσείο. Μία μέρα Ασουάν (Αμπού Σιμπέλ), μία μέρα Λούξορ, Σύνολο μέχρι τώρα 3 μέρες + 1 μέρα θα χάσετε στον δρόμο = 4 μέρες. Πέμπτη μέρα Κάιρο παζάρι κλπ. Αλεξάνδρεια δεν με εντυπωσιάζει σε σχέση με αυτά που είδα Κάιρο, Ασουάν Αμπού Σιμπέλ, Λούξορ. Και εγώ μόνος μου τα οργάνωσα, χωρίς ταξιδιωτικά γραφεία κλπ.Καλησπέρα σκέφτομαι για Αίγυπτο 2 άτομα τις ημέρες του Πάσχα ... θέλω να το οργανώσω μόνος μου χωρίς γραφείο. Θα έχουμε 5 ολόκληρα 24ωρα διαθέσιμα, χωρίς τα πηγαινέλα. 2 ολοκληρες μέρες λογικά θα αφιερώσουμε στο Κάιρο, και μια μονοήμερη Αλεξάνδρεια. Τις υπόλοιπες 2 μέρες θεωρείτε αξίζει να βγούμε εκτός Καίρου να δούμε κάτι αλλο ?
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου !Γνώμη μου εγώ θα έκανα το εξής αφού έχεις πέντε μέρες ολόκληρες. Μια μέρα Κάιρο, πυραμίδες και μουσείο. Μία μέρα Ασουάν (Αμπού Σιμπέλ), μία μέρα Λούξορ, Σύνολο μέχρι τώρα 3 μέρες + 1 μέρα θα χάσετε στον δρόμο = 4 μέρες. Πέμπτη μέρα Κάιρο παζάρι κλπ. Αλεξάνδρεια δεν με εντυπωσιάζει σε σχέση με αυτά που είδα Κάιρο, Ασουάν Αμπού Σιμπέλ, Λούξορ. Και εγώ μόνος μου τα οργάνωσα, χωρίς ταξιδιωτικά γραφεία κλπ.