travel_lover
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΙΝΔΙΑ -
Αυτό το ποιηματάκι που σε όποιον πεις πάω Αίγυπτο, μην πας είναι επικίνδυνα, πρέπει κάποτε να τελειώσει. Έχω διαβάσει οτι θεωρείται πολύ πιο ακίνδυνη από πολλά μέρη της Αμερικής!Αιγυπτος θεωρείτε οτι είναι ασφαλής προοσρισμός γενικότερα? θελω να παω την περιοδο της πρωτοχρονιάς με οργανωμενο ταξιδιωτικο (pyramis) ΚΑΙΡΟ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΝΕΙΛΟΥ.
Σε οποιον το λεω με αποτρεπει να παω λεγοντάς μου οτι ειναι επικυνδυνος προορισμός και καλυτερα να παω αλλου. Σιγουρα ξερω οτι δεν ειναι οπως παλαιοτερα, εχουν γινει καποια περιστατικα και υπαρχει ενα κλιμα που σε ορισμένα μέρη μπορεί να ειναι λιγο επιφοβο, ομως δεν ξερω αν γενικοτερα απο θεμα ασφαλειας ειναι ενταξει? Τι λέτε εσεις ? εχει καποιος να μου προτεινει τι να κανω ?
Συν τοις άλλοις, πόσος κόσμος ταξιδεύει καθημερινά επί πόσα χρόνια και πόσα λίγα έχουν συμβεί σε όλα αυτά τα χρόνια.
Στην Ευρώπη πιο επικίνδυνα έχουμε γίνει, κάθε τρεις και λίγο , αλάχ ακμπάρ και μπαμ και όποιον πάρει ο χάρος!!
Λοιπόν, καταλήγοντας, μην ακούς κανέναν, αν τους ακούς δεν θα ταξιδέψεις ποτέ σου εκεί!
Φιλικά και εν όψη και της δικής μου forthcoming επίσκεψης σε αυτήν την σίγουρα όμορφη και τόσο ιστορική χώρα!!