tsolias1979
Member
Mα αυτο σου λεμε οτι ειναι πολλες οι μερες θα κοψεις φλεβες.Αντε στο καιρο 4-5 μερες θα περασουν......στην Αλεξανδρεια τι να κανεις τοσες μερες?
Να ψάξει για τον τάφο του Μεγαλέξαντρου, ίσως;στην Αλεξανδρεια τι να κανεις τοσες μερες?
Και παλι λιγοτερες μερες θα χρειαστουν!!Να ψάξει για τον τάφο του Μεγαλέξαντρου, ίσως;
15 μέρες στην Αίγυπτο το κόβω για τρελλή υπερβολή ειδικά αν σκοπεύεις να μείνεις και 8 μέρες στο Κάιρο, το οποίο δεν είναι απλά τρελλή υπερβολή αλλά τρέλλα γενικά...
Για τις κρουαζιέρες τώρα έχω μια γενική ένσταση και παρακαλώ να βοηθήσουν αυτοί που τις έχουν κάνει... το να είμαι 3-4 μέρες μαντρωμένος σε ένα Αιγυπτιακό κρουαζιερόπλοιο μαζί με δεκάδες άλλους τουρίστες, να τρώω από μπουφέ συγκεκριμένο φαγητό και να πηγαίνω κοπάδι σε συγκεκριμένες εκδρομές τις συγκεκριμένες ώρες μαζί με χιλιάδες άλλους κατσαπλιάδες δεν πέφτει λίγο έως πολύ βαρύ? ρωτάω καλόπιστα μια που δεν έχω κάνει τέτοια κρουαζιέρα και σαν ιδέα μου προκαλεί φρίκη... θα ήθελα να ακούσω γνώμες... πιστεύω ακράδαντα ότι μια κρουαζιέρα στο Νείλο είναι εμπειρία αλλά όχι με αυτό τον τρόπο... υπάρχουν καταπληκτικά μικρά πλοιάρια με τα οποία απολαμβάνεις πραγματικά το τοπίο και τα αξιοθέατα μακριά από όλους και όλα...
http://www.travelhippo.gr/dahabiya-νείλος/
Εγώ θα πρότεινα να μη χάσετε την κρουαζιέρα... είναι ανεπανάληπτη! Για μένα ήταν από τις καλύτερες στιγμές του ταξιδιού. Βλέπεις ναούς φοβερούς googlαρε "Edfu temple", "Luxor temple", "Karnak", "Kom Ombo" κ αν δε σ'ενθουσιάσουν πάω πάσο. Όταν το κρουαζιερόπλοιο είναι εν πλω τα τοπία εκπληκτικά! Σε καμία περίπτωση δεν είναι χάσιμο χρόνου. Αν μπορείτε κ θέλετε φυσικά κλείστε σε ξενοδοχεία λιγότερο καλά...γιατί η κρουαζιέρα πραγματικά αξίζει. Αφού έχετε γύρω στις 12 μέρες, αν αφιερώσετε 4 μέρες στην κρουαζιέρα σάς μένουν άλλες 8 να τις μοιράσετε σε Κάιρο κ Αλεξάνδρεια που θέλετε...μια χαρά είναι.Απο όσο διάβασα ειδα μεν οτι καλα και όμορφα ειναι η κρουαζιέρα (αρκει να εχεις το Τακη για οδηγό) , αλλα θα χάσουμε αρκετό χρονο πηγαινε - ελα + χρήμα
Όταν πήγαμε εμείς δεν είχε πολύ κόσμο το κρουαζιερόπλοιο...ήταν πολύ χαλαρά, όταν θέλαμε να απομονωθούμε το καταφέρναμε μια χαρά κ όταν θέλαμε να πούμε κ καμιά κουβέντα βρίσκαμε παρέα. Η καμπίνα μας ήταν εξωτερική με τεράστιο παράθυρο κ έβλεπες τα υπέροχα τοπία, οπότε όταν στο κατάστρωμα είχε καύσωνα μέναμε στο δωμάτιο, βάζαμε αιγυπτιακή μουσικούλα στην τηλεόραση κ αράζαμε στις καρέκλες μπροστά από το παράθυρο κ ξεκουραζόμασταν.το να είμαι 3-4 μέρες μαντρωμένος σε ένα Αιγυπτιακό κρουαζιερόπλοιο μαζί με δεκάδες άλλους τουρίστες, να τρώω από μπουφέ συγκεκριμένο φαγητό και να πηγαίνω κοπάδι σε συγκεκριμένες εκδρομές τις συγκεκριμένες ώρες μαζί με χιλιάδες άλλους κατσαπλιάδες δεν πέφτει λίγο έως πολύ βαρύ?
gia sas 8elw na sas rwthsw kati ,,, h ka8hghtria m otan phge mou eipe oti agorase arwmata pou ftiaxnontousan me enan parajeno tropo kai oti uparxei ena louloudi pou murizei uperoxa kai an to valeis sthn ntoulapa s murizei gia 8 xronia mporeite na m peite an kaneis sas jerei pou mporw na paw na dw kati tetoio ...???Γεια σας παιδια. Φευγω για Αιγυπτο σε μια εβδομαδα και θελω να ρωτησω ποσο ασφαλης χωρα ειναι για μεμονωμενους ταξιδιωτες. Ρωταω επειδη παω μονη εντελως!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστω.
Καταρχας γραφε Ελληνικα συνφωνα με τους κανονες του φορουμ..gia sas 8elw na sas rwthsw kati ,,, h ka8hghtria m otan phge mou eipe oti agorase arwmata pou ftiaxnontousan me enan parajeno tropo kai oti uparxei ena louloudi pou murizei uperoxa kai an to valeis sthn ntoulapa s murizei gia 8 xronia mporeite na m peite an kaneis sas jerei pou mporw na paw na dw kati tetoio ...???