marydim
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μεσόγειος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα από θέμα ασφάλειας. Εμείς δύο ήμασταν.
Panagiota, κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να χάσεις την κρουαζιέρα στο Νείλο. Εγώ είχα πάει από το Λούξορ στο Ασσουάν και ήταν υπέροχα. Καταρχήν περνάς από χωριά που βρίσκονται κατά μήκος του Νείλου και βλέπεις την καθημερινή ζωή των ανθρώπων που ζουν εκεί και φυσικά δεν πρέπει να χάσεις το Καρνάκ, την Κοιλάδα των Βασιλέων και τους υπόλοιπους αρχαιολογικούς χώρους (Έντφου, Κομόμπο...) καθώς και το Ασσουάν. Νομίζω ότι 8 μέρες στο Κάιρο είναι υπερβολικά πολλές. Η κρουαζιέρα απ' ότι θυμάμαι συνήθως έχει διάρκεια 4 με 5 μέρες, οπότε προλαβαίνεις μια χαρά να δεις και το Κάιρο και να κάνεις και την κρουαζιέρα.Το θέμα είναι το εξής: να κινηθώ μόνο σε Κάιρο; Να συμπεριλάβω και Αλεξάνδρεια, Ασσουάν, κρουαζιέρα Νείλου; Ποιές οι προτεραιότητες σε ταξίδι 8 περίπου ημερών;
Ευχαριστώ πολύ, Ειρήνη μου. Από Ασσουάν γυρίσατε αεροπορικώς πάλι Κάιρο για να πετάξετε για Ελλάδα; Πήγες οργανωμένα; Την κρουαζιέρα προτείνεις να την κλείσω από Ελληνικό πρακτορείο;Panagiota, κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να χάσεις την κρουαζιέρα στο Νείλο. Εγώ είχα πάει από το Λούξορ στο Ασσουάν και ήταν υπέροχα. Καταρχήν περνάς από χωριά που βρίσκονται κατά μήκος του Νείλου και βλέπεις την καθημερινή ζωή των ανθρώπων που ζουν εκεί και φυσικά δεν πρέπει να χάσεις το Καρνάκ, την Κοιλάδα των Βασιλέων και τους υπόλοιπους αρχαιολογικούς χώρους (Έντφου, Κομόμπο...) καθώς και το Ασσουάν. Νομίζω ότι 8 μέρες στο Κάιρο είναι υπερβολικά πολλές. Η κρουαζιέρα απ' ότι θυμάμαι συνήθως έχει διάρκεια 4 με 5 μέρες, οπότε προλαβαίνεις μια χαρά να δεις και το Κάιρο και να κάνεις και την κρουαζιέρα.