maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Όχι φίλε μου,άλλοι έχουν εκτραχυνθεί.Εγώ λέω και λίγα.Παύλο. Έχεις εκτραχυνθεί.
Όχι φίλε μου,άλλοι έχουν εκτραχυνθεί.Εγώ λέω και λίγα.Παύλο. Έχεις εκτραχυνθεί.
καλά τόση ώρα, 10 σελίδες, γ***σταυρίζουμε τους ΜΑΤ, βγαίνεις και μας λες κάποια πράγματα και ποντάρω σε σένα ίσα ίσα για ισορροπία, να δω την άλλη άποψη. Τώρα μου λες αυτά τα πράγματα και με τρελαίνεις! Ποιοι υπερασπίστηκαν με πάθος???? Από ποιους κινδύνεψε το κοινοβούλιο??? Εγώ τους είδα παραταγμένους στην Φιλελλήνων όχι μπροστά στη Βουλή! Και από την άλλη, 40 μέρες μετράει αυτή η ιστορία. Πέρα από γιαούρτια είδες κανένα να έχει πρόθεση να μπει στην βουλή να τα σπάσει;;;Σίγουρα, manelaki, να παραιτηθούν. Τα παλιόπαιδα, που υπερασπίσθηκαν χθες με πάθος το Κοινοβούλιο και δεν άφησαν τον φανατισμένο όχλο να εισβάλει, να το πυρπολήσει και να λιντσάρει καμιά εκατοστή αντιφρονούντες.... έστω ρεμάλια βουλευτές, εσείς που θα τους θανατώνατε με τέτοια ευχαρίστηση είστε μήπως καλύτεροι;.
ενημερωτικα δεν ειμαστε μονο εμεις οι 5-10 του τοπικΞυπνήστε, είμαστε στο 2011 κι είστε θλιβερή, γραφική μειοψηφία.
Στην αρχη νομιζα πως κανεις πλακα,αλλα βλεπω πως τα πιστευεις οσα λες.Σίγουρα, manelaki, να παραιτηθούν. Τα παλιόπαιδα, που υπερασπίσθηκαν χθες με πάθος το Κοινοβούλιο και δεν άφησαν τον φανατισμένο όχλο να εισβάλει, να το πυρπολήσει και να λιντσάρει καμιά εκατοστή αντιφρονούντες.... έστω ρεμάλια βουλευτές, εσείς που θα τους θανατώνατε με τέτοια ευχαρίστηση είστε μήπως καλύτεροι;
Είναι κρίμα νέα παιδιά να εμφορούνται από τέτοιο φανατισμό και να νομίζουν οτι θα κάνουν την επανάστασή τους, γκρεμίζοντας τη χώρα τους .
Καταλάβετε το, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, οι Έλληνες θα υπερασπιστούμε τη χώρα μας από τους εχθρούς της, όπως κάναμε πολλάκις στο παρελθόν.
Ο Δεκέμβρης του '44 πέρασε και δεν ξαναγυρνάει. Ξυπνήστε, είμαστε στο 2011 κι είστε θλιβερή, γραφική μειοψηφία.
Εξαιρετικά εύστοχες οι ερωτήσεις-επισημάνσεις σου.Με λίγα λόγια, έθιξες κάποια από-Η "δημοκρατική παράταξη" ποιά είναι τελικά;
-Οι αριστεροί άλλαξαν αιώνα ή ακόμα;
-Δεξιοί υπάρχουν ακόμα,και ποιοί είναι;
-Αφού οι μπάτσοι σκοτώνουν κόσμο άδικα και χωρίς αιτία,είναι φασίστες και τραμπούκοι,γιατί οι γονείς σπρώχνουν τα παιδιά τους προς τα εκεί;
Το delete των ιδεολογιών δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση λύση.....Είναι αναγκαίο ο καθένας μας να κάνει delete τα κομματικά του πιστεύω,να παραμερίσει τα προσωπικά συμφέροντα,και να μηδενίσει τα κοινωνικά του κόμπλεξ,ώστε να αλλάξει επιτέλους νοοτροπία με μόνο εφαλτήριο τις ηθικές του αξίες....
Κατσε περιμενε και θα γινουμε η πλειοψηφια της πεινας.Σίγουρα, manelaki, να παραιτηθούν. Τα παλιόπαιδα, που υπερασπίσθηκαν χθες με πάθος το Κοινοβούλιο και δεν άφησαν τον φανατισμένο όχλο να εισβάλει, να το πυρπολήσει και να λιντσάρει καμιά εκατοστή αντιφρονούντες.... έστω ρεμάλια βουλευτές, εσείς που θα τους θανατώνατε με τέτοια ευχαρίστηση είστε μήπως καλύτεροι;
Είναι κρίμα νέα παιδιά να εμφορούνται από τέτοιο φανατισμό και να νομίζουν οτι θα κάνουν την επανάστασή τους, γκρεμίζοντας τη χώρα τους .
Καταλάβετε το, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, οι Έλληνες θα υπερασπιστούμε τη χώρα μας από τους εχθρούς της, όπως κάναμε πολλάκις στο παρελθόν.
Ο Δεκέμβρης του '44 πέρασε και δεν ξαναγυρνάει. Ξυπνήστε, είμαστε στο 2011 κι είστε θλιβερή, γραφική μειοψηφία.
Προσωπικα δεν θα θανατωνα κανεναν. Και φυσικα ειμαι καλυτερη κι ελπιζω να μη πουλησω ποτε το μυαλο μου και τη ψυχη μου σε κανενα για το χρημα.εσείς που θα τους θανατώνατε με τέτοια ευχαρίστηση είστε μήπως καλύτεροι;