jackson_1919
Member
Ξέρει κανείς σίγουρα αν δίνουν επανασφραγιζόμενες σακούλες στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ή που μπορούμε να αγοράσουμε? Επειδή σε supermarket που εχω δει δεν έχει.
Τι εννοεις επανασφραγιζομενες; Αν λες αυτες για τα υγρα, ναι, δινουν...Ξέρει κανείς σίγουρα αν δίνουν επανασφραγιζόμενες σακούλες στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ή που μπορούμε να αγοράσουμε? Επειδή σε supermarket που εχω δει δεν έχει.
Αν θυμάσαι συγκεκριμένα που τα εχεις δει θα με βοηθούσες.σε super market παντως βρισκεις.
Συνήθως δίνουν στα αεροδρόμια αλλα σε ολα τα super market έχει τέτοιες σακούλες σε 1-2 μεγέθη!JIMASL@ said:Παιδιά και εγώ ταξιδεύω σε 3 μέρες από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης με χειραποσκευή .Ισχύει σίγουρα ότι δίνουν επανασφραγιζόμενες σακούλες στο αεροδρόμιο η θα τρέχω τελευταία στιγμή να βρω.Παντος σε όποιο μαγαζί και να έχω πάει δεν υπάρχουν!
Δεν ξέρω που μένεις αλλα στα super market τις βρίσκεις στο τμήμα με τα αλουμινοχαρτα,χαρτιά φούρνου και σακούλα μια για τρόφιμα,εκει έχει κι αυτές με το zipJIMASL@ said:Ευχαριστώ για την απάντηση vickokka!Σε όποιο σουπερμάρκετ και αν έχω πάει δεν είχε κανένα τέτοιες σακούλες.