manic
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Bora-Bora
Λογο ενοικιασης αυτοκινητου θα χρειαστω να βγάλω πιστωτική καρτα. Δεν θα την χρησιμοποιησω για κατι άλλο, περα απο το αμάξι. Ποια θα μου προτεινατε να πάρω ?
Τo ίδιο πρόβλημα είχαμε κ εμείς για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ρουμανία. Τελικά κάναμε ολική ασφάλιση κ έτσι δέχτηκαν πληρωμή με χρεωστική. Βέβαια με ολική ασφάλεια πάει πολύ παραπάνω αλλά ήταν ο μόνος τρόπος. Επίσης δεν είχαμε κ άγχος μην γίνει τίποτα με το αμάξι.Ωραία, θα ξεκινήσω απο αύριο, το ταξίδι θα είναι σε 2 μήνες οπότε πιστεύω να μην έχω θέμα.
Σε περίπτωση που απορριφθεί το αίτημα για την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορώ να κάνω χρήση της κάρτας 3ου πχ. τους γονείς μου (που όμως δεν θα είναι παρών στο ταξίδι?)
Ολική ασφάλεια θα κάνω αλλα και πάλι πιστωτική θέλουν καθώς η ολική ασφάλεια δεν θα σε καλύψει σε περίπτωση που παραβιάσεις τον ΚΟΚ ή βγείς εκτός δρόμο και τρακάρεις.Τo ίδιο πρόβλημα είχαμε κ εμείς για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ρουμανία. Τελικά κάναμε ολική ασφάλιση κ έτσι δέχτηκαν πληρωμή με χρεωστική. Βέβαια με ολική ασφάλεια πάει πολύ παραπάνω αλλά ήταν ο μόνος τρόπος. Επίσης δεν είχαμε κ άγχος μην γίνει τίποτα με το αμάξι.
Για Ελλάδα μόνο η CAR rental.Καλημέρα σας! Μήπως ξέρετε να μου προτείνετε από που να νοικιάσουμε αυτοκίνητο χωρίς να χρειάζεται πιστωτική κάρτα?
Ε όχι μόνο η car rental για Ελλάδα, μην κάνουμε και τζάμπα διαφήμιση.Για Ελλάδα μόνο η CAR rental.
Ξέρεις,θα βοηθούσε αν έλεγες το μέρος που θέλεις να νοικιάσεις.Αν εγώ σου πω εταιρία στην Θεσσαλονίκη κι εσύ θέλεις πχ Κρήτη δεν θα βοηθούσε.Καλημέρα σας! Μήπως ξέρετε να μου προτείνετε από που να νοικιάσουμε αυτοκίνητο χωρίς να χρειάζεται πιστωτική κάρτα?
Απ' ότι γνωρίζω οι άλλες μονο στα νησιά οι άλλες. Δεν είναι η πρόθεση μου να την διαφημίσω. Με την ίδια λογική δεν πρέπει να αναφέρουμε καμία εταιρεία αεροπορική κλπ.Ε όχι μόνο η car rental για Ελλάδα, μην κάνουμε και τζάμπα διαφήμιση.
Αρκετές είναι