panosast
Member
η τιμη δεν αποτελει κριτηριο ουτε για την γευση ουτε για την ποιοτητα ενος φαγητου αν και εγω ακολουθω αυτο που λενε στο χωριο μου πως ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει...
Συγνώμη για την καθυστέρηση!Στη Σόφια βέβαια αναφερόμουν.Και είναι πραγματικότητα.Στην κλειστή αγορά (β όροφος) απέναντι από το κεντρικό τζαμί στο κέντρο της πόλης.Εντάξει,δεν πρόκειται για πολυτελή εστιατόρια,όμως το κτίριο είναι πρόσφατα ανακαινίσμένο,πεντακάθαρο και οι μερίδες ικανοποιητικότατες.Στην τιμή του 1,5€ δεν περιλαμβάνεται το ποτό:xmas_wink:για μοσχα η σοφια μιλας?
Kρύβε λόγια σύντροφε... αν και μεταξύ μας τα milky bars πόσο χειρότερα μπορεί να είναι από εκείνο το δράμα που βίωσε η κομματική αποστολή τότε στη Βαρσοβία...μια χαρά τρώγεται
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω... ο κανόνας λέει πως η τιμή ΝΑΙ αποτελεί κριτήριο για την γεύση και την ποιότητα ενός φαγητού... προυπόθεση βέβαια είναι να συγκρίνουμε όμοιες χώρες... εγώ καλώς ή κακώς δεν είμαι ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει και θεωρώ ότι το φαγητό αποτελεί μια σημαντικότατη παράμετρο στην επιτυχία ενός ταξιδιού...η τιμη δεν αποτελει κριτηριο ουτε για την γευση ουτε για την ποιοτητα ενος φαγητου αν και εγω ακολουθω αυτο που λενε στο χωριο μου πως ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει...
Στη Ταϋλάνδη κοιμάσαι άνετα με 12 ευρώ (πριν 4 χρόνια βέβαια) και τρως εύκολα με 7-8....πού το περίεργο?Το 1,5 ευρώ για φαγητό στην Σόφια δεν μου κάνει και μεγάλη εντύπωση
Εχουμε διαβάσει παλαιότερα έδω μεσα οτι με 5 ευρώ στην Ταιλάνδη οχι μόνο τρως αλλά κοιμάσαι κιόλας .................
Στη Ταϋλάνδη κοιμάσαι άνετα με 12 ευρώ (πριν 4 χρόνια βέβαια) και τρως εύκολα με 7-8....πού το περίεργο?