• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πιο φθηνή πόλη για διακοπές στην Ευρώπη, η Σόφια

panosast

Member
εσυ που ξερεις απο πολωνια και επειδη θα ερθω προς τα εκει πολυ συντομα δεν λες ενδεικτικα τι παιζει απο τιμες?

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
πες μου τι σε ενδιαφέρει, φαγητό σε low budget εστιατόρια, σε κανονικά, χοτέλ, αλκοόλ ;)

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
ο Θανασης ειναι μονιμος κατοικος Κρακοβιας οποτε εμπιστεψου τον με κλειστα ματια ;)

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
η μπύρα στο μαγαζί που δουλεύω (είναι κυριλάτο) κάνει γύρω στα 2 με 2,5 ευρώ με τα ποτά να ξεκινάνε από 2 ευρώ κι να φτάνουν στα 3 με 4. Ένα μπουκάλι βότκα (0,5) με ένα λιτρό σπραιτ κάνει κοντά στα 30 ευρώ σε μας

στα άλλα μαγαζιά μπορείς να τα βρεις κι μισό τιμής

όσο για το φαγητό, εκεί που τρωω εγώ (σε ένα παραδοσιακό Milky bar) το σετ φαγητού (σούπα, 2 πιάτο κι χυμός) κάνει 2 ευρώ, κι είναι τέτοια ποσότητα που ποτέ δε κατάφερα να φάω

ένα απλό εστιατόριο (σε στυλ ταβέρνα) στο κέντρο τησ πόλης θα σου ζητήσει γύρω στα 3 με 5 ευρώ

ένα καλό εστιατόριο 10 με 20 ευρώ :)

Traveller

Member
όσο για το φαγητό, εκεί που τρωω εγώ (σε ένα παραδοσιακό Milky bar) το σετ φαγητού (σούπα, 2 πιάτο κι χυμός) κάνει 2 ευρώ, κι είναι τέτοια ποσότητα που ποτέ δε κατάφερα να φάω
Πες μου ότι δεν είναι όπως τα άλλα στη Βαρσοβία σύντροφε...

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Πες μου ότι δεν είναι όπως τα άλλα στη Βαρσοβία σύντροφε...
να σου πω συντροφέ, προτιμώ το απλό, μικρό Milky Bar, από αυτά τα μεγαθήρια της Βαρσοβίας,

πέρνα μια βόλτα από τα μέρη μας, κι θα σε πάω στα καλύτερα μιλκυ μπαρ άλλα κι στα καλύτερα βρώμικα :)

panosast

Member
οποτε σε περιοδο κρισης που διανυουμε ενα ταξιδακι κρακοβια-βαρσωβια επιβαλεται...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Το θέμα δεν είναι μόνο να είναι φθηνά, είναι και να τρώγεται κιόλας...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom