panosast
Member
σε ποιο εστιατοριο?Μπορώ να στο επιβεβαιώσω κι εγώ.Τον Οκτώβριο που ήμουν εκεί έσκαγα στο φαϊ με 1,5?!!!!
για μοσχα η σοφια μιλας?Μπορώ να στο επιβεβαιώσω κι εγώ.Τον Οκτώβριο που ήμουν εκεί έσκαγα στο φαϊ με 1,5?!!!!
εγώ, από γνωστούς κάφρους φοιτιτές, που έχουν οργώσει την Ρωσία, μου έχουν πει, ότι στο θέμα φαγητό, άμα ξέρεις που να φας, με 350 ρούβλια μπορείς να φας πολλή καλά (8-9 ευρώ)εντυπωση μου προκαλει οτι αγια πετρουπολη και μοσχα δεν περιλαμβανονται στις ακριβες πολεις..ενω αρκετες φορες εχω ακουσει οτι ειδικα η μοσχα ειναι ιδιαιτερα ακριβη οποτε αν ισχυει κατι τετοιο στα μελλοντικα μου πλανα μετα απο πολωνια βλεπω να βαζω και ρωσια στο προγραμμα.
παντου μπορεις να βρεις οικονομικες λυσεις ειδικα στο φαγητο ιδιαιτερα αν αποφυγεις τα τουριστικα σημεια απλα ηξερα οτι η μοσχα ειναι συνολικα ακριβη σαν πολη.εγώ, από γνωστούς κάφρους φοιτιτές, που έχουν οργώσει την Ρωσία, μου έχουν πει, ότι στο θέμα φαγητό, άμα ξέρεις που να φας, με 350 ρούβλια μπορείς να φας πολλή καλά (8-9 ευρώ)
άμα χορταίνει με μια μπορς γιατί όχι;με 1.5 ευρω και για σοφια δυσκολο μου φαινεται δεν το συζητω για μοσχα...αποκλειεται!
Κόψε κάτι ρε Fileas .....με 1,5 ευρώ ούτε στο Μπανγκλαντές δεν τρως...:xmas_mrgreen:Μπορώ να στο επιβεβαιώσω κι εγώ.Τον Οκτώβριο που ήμουν εκεί έσκαγα στο φαϊ με 1,5?!!!!