Στο Χορευτό έχει τα πάντα.Από περίπτερα μέχρι ταβέρνεςΓια να συνοψίσουμε οργανωμένες παραλίες με ξαπλώστρες και αναψυκτήριο είναι
1. Μυλοπόταμος
2. Αη Γιάννης
3. Χορευτό???
για συμπληρώστε και τις υπόλοιπες.......
Στο Χορευτό έχει τα πάντα.Από περίπτερα μέχρι ταβέρνεςΓια να συνοψίσουμε οργανωμένες παραλίες με ξαπλώστρες και αναψυκτήριο είναι
1. Μυλοπόταμος
2. Αη Γιάννης
3. Χορευτό???
για συμπληρώστε και τις υπόλοιπες.......
Την Κυριακή στους Άγιους Σαράντα θα είναι δύσκολο να παρκάρετε έκτος αν είστε με μηχανάκι η πάτε πολύ νωρίς.ωραία, εμείς συνήθως βουτάμε για λίγο και λιώνουμε στις μπίρες σε beach bar (αρκεί να είναι σχετικά ήσυχα χωρίς ηλίθια/εκνευριστική μουσική) ή σε ταβερνάκια by the sea.
από ότι κατάαλβα θα αποφύγω Μυλοπόταμο το Σ/Κ θα πάω καθημερινή και ίσως ρίξω την πρώτη βουτιά (φτάνω Κυριακή) προς Χορευτό, Άγιους Σαράντα. άλλες παραλίες σε τέτοιο στυλ οργανωμένες με ξαπλώστρες, γραφικές αλλά χωρίς χαμό? (τόσα λίγα ζητάω!!!)
Εγώ προτείνω Χορευτό.Στον Αη Γιάννη να πάτε καμμιά βόλτα και να κάνετε μπάνιο στις δύο πολύ καλές παραλίες που είναι δεξιά και αριστερά,δηλαδή στο Παπά Νερό και στην Πλάκα.Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου για όλες αυτές τις πληροφορίες...Αν μπορείτε πείτε μου, εσείς που θα μας προτείνατε να μείνουμε Αη-Γιάννη ή Χορευτό ..? Θα είμαστε ζευγάρι....
αχ μιας και αναφερθηκες σε αυτο το ξενοδοχειο για πες μου σε παρακαλω τι ξερεις!ακουσα οτι εχει απειρα σκαλια ισχυει??? επισης αν δεν εχεις δικο σου οχημα υπαρχει αλλος τροπος να πας εκει? ο μυλοποταμος ειναι κοντα απο κει? σε ευχαριστω!!!Εγώ έκλεισα στο Pilio Holiday Club στο Μούρεσι για πέντε μέρες. ΄Εχει κανείς άποψη γι' αυτό;
αχ μιας και αναφερθηκες σε αυτο το ξενοδοχειο για πες μου σε παρακαλω τι ξερεις!ακουσα οτι εχει απειρα σκαλια ισχυει??? επισης αν δεν εχεις δικο σου οχημα υπαρχει αλλος τροπος να πας εκει? ο μυλοποταμος ειναι κοντα απο κει? σε ευχαριστω!!!
χαχα οκ να σαι καλα!! δηλαδη για ποσους οροφους μιλαμε και για ποσα σκαλια σε καθε οροφο?Πράγματι έχει πολλά σκαλιά. Εγώ κλάφτηκα στη ρεσεψιόν και μου έδωσαν δωμάτιο κάπου στη μέση. Γενικά είναι ένα παλιό ξενοδοχείο αρκετά παραμελημένο, η καθαριότητα ελλιπής, οι εξωτερικοί χώροι απεριποίητοι, αλλά είχε ωραία θέα, πολύ καλό φαγητό, και καλή τιμή. Ο Μυλοπόταμος απέχει γύρω στα 4 χιλιόμετρα και χωρίς αυτοκίνητο δεν πας εκεί, αλλά ούτε και πουθενά αλλού.