χρονια τωρα λεω να επισκεφτω το πηλιο..εχει καμια 15 χρονιαπου εχω παει οποτε ασχετη με την περιοχη!!που θα μου προτεινατενα συνδυαζει κ βουνο κ θαλασσα σε κοντινες αποστασεις?πορταρια μακρυνιτσα ειναι ωραια?περιμενω γνωμες!!!!
Μια χαρά μέρη αλλά μακριά άπό τις καλύτερες παραλίες της περιοχής.χρονια τωρα λεω να επισκεφτω το πηλιο..εχει καμια 15 χρονιαπου εχω παει οποτε ασχετη με την περιοχη!!που θα μου προτεινατενα συνδυαζει κ βουνο κ θαλασσα σε κοντινες αποστασεις?πορταρια μακρυνιτσα ειναι ωραια?περιμενω γνωμες!!!!
Αλλά ας πούμε το IΝ μέρος για να μένει κάποιος καλοκαίρι είναι ο Αι Γιάννης; Πώς είναι αυτό το χωριό περίπου; Πολύ τουριστικό και άσχημο ή έχω εντελώς λάθος εικόνα; Νταμούχαρη είχα πάει και το βρήκα πολύ χαριτωμένο μέρος..Ωραία παραλία και ένα γοητευτικό μπαράκι
Προτείνω ανεπιφύλακτα Αι-Γιάννη, όπου μάλλον χτυπά η καρδιά του καλοκαιρινού Πηλίου. Ήσυχες γενικά καταστάσεις, οικογένειες, παρέες και ζευγάρια low profile. Το χωριό τίποτα ιδιαίτερο από γραφικότητα αλλά σε μαγευτική τοποθεσία, με δέντρα που φτάνουν εως τη θάλασσα. Με τα πόδια έχετε πρόσβαση σε 3 παραλίες: Αι-Γιάννη που θα απέφευγα, το υπέροχο Παπά Νερό και την Πλάκα, προσωπική αγαπημένη. Επίσης μέσω μονοπατιού ή αυτοκινήτου στην παραλία της Νταμούχαρης, με γοητευτικό λιμάνι που έγινε γνωστό τελευταία λόγω γυρισμάτων του Mama Mia.Αλλά ας πούμε το IΝ μέρος για να μένει κάποιος καλοκαίρι είναι ο Αι Γιάννης; Πώς είναι αυτό το χωριό περίπου; Πολύ τουριστικό και άσχημο ή έχω εντελώς λάθος εικόνα; Νταμούχαρη είχα πάει και το βρήκα πολύ χαριτωμένο μέρος..Ωραία παραλία και ένα γοητευτικό μπαράκι