Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
να ξαναθυμίσω τα επιτυχημένα σεμινάρια της ΑΖ...
Alitalia - Flying at ease
Alitalia - Flying at ease
συγνωμη αλλα σε βρισκω αδιαβαστο.το πιο απλο και ευκολο ειναι να παει για φοβια σε ψυχολογο μια που δεν δινουν φαρμακα και μετα αν επιμενει σε ψυχιατρο.. ειμαι της δουλειας και ξερωΓια να προσθέσω κι εγώ ένα κατιτίς, να πω ότι μιλάμε για μια ασθένεια, οπότε καλό είναι να αποφεύγουμε να δίνουμε "κατ' οίκον γιατροσόφια" (όπως συμβουλές για φαρμακευτικά σκευάσματα που διάβασα παραπάνω). Όποιος έχει πρόβλημα, να σταματήσει να διαβάζει τους γιατροσοφιστές σε ένα διαδικτυακό forum, και να πάει σε ένα αρμόδιο γιατρό (της ιατρικής επιστήμης. Ψυχολόγο, μόνο αν τον παραπέμψει εκεί ο γιατρός...).
Αυτό που μπορεί να κάνει ένα forum, είναι να λειτουργήσει σαν "Ανώνυμοι πετοφοβικοί" για όσους έχουν πρόβλημα, για συμπαράσταση και εμψύχωση.
αυτο συμβαινει πολλες φορες λογω πλευρικου ανεμου...καθε α/φ εχει διαφορετικη συμπεριφορα στους πλευρικους διαφορων διοπτευσεων ως προς τον οριζοντιο αξονα.Δε ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εμένα με τρόμαξε λίγο ο λακαμάς ο πιλότος στη προσγείωση στο Ντουμπάι.....του έφυγε λίγο στο διάδρομο και το διόρθωσε, αλλά δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, να ξυπνάω απότομα από ύπνο επειδή ένιωσα ένα γομάρι πολλών τόνων να πηγαίνει πέρα-δώθε....
Κατά τ'άλλα, το αυτοκίνητο το φοβάμαι 100 φορές παραπάνω....
αυτο συμβαινει πολλες φορες λογω πλευρικου ανεμου...καθε α/φ εχει διαφορετικη συμπεριφορα στους πλευρικους διαφορων διοπτευσεων ως προς τον οριζοντιο αξονα.
εσυ ενιωθες το γομαρι ...λογω διορθωσεων που εκανε στο pitch kai sto yaw
αν και εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα τι εστί pitch και yawαυτο συμβαινει πολλες φορες λογω πλευρικου ανεμου...καθε α/φ εχει διαφορετικη συμπεριφορα στους πλευρικους διαφορων διοπτευσεων ως προς τον οριζοντιο αξονα.
Αν σου φύγει αυτή η μάζα με την αδράνεια που έχει καληνύχτα....δε θυμάμαι να έχω ξανανιώσει έτσι....φταίει βέβαια και το γεγονός ότι κοιμόμουν και μου ήρθε απότομο....σίγουρα δεν ήταν κάτι επικίνδυνο, αλλά η αίσθηση της διόρθωσης παραμένει..αυτο συμβαινει πολλες φορες λογω πλευρικου ανεμου...καθε α/φ εχει διαφορετικη συμπεριφορα στους πλευρικους διαφορων διοπτευσεων ως προς τον οριζοντιο αξονα.