Περσία

DAVID

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΣΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
Καλως σας βρήκα φίλοι μου. Φετινή μου επιλογή είναι η Περσία με ερωτηματικό βέβαια αν προκύψει κάτι καλίτερο.Αν κάποιος έχει πραγματοποιήσει αυτό το ταξίδι καλοκαίρι και μπορεί να μου δώσει μερικές χρήσιμες συμβουλές θα ήμουν υπόχρεος. Αν πάλι κάποιος βλέποντας το χάρτι μου έχει να προτείνει κάποιο 15νθήμερο ενδιαφέρον ταξίδι , κι αυτό ευπρόσδεκτο

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Γεια σου david, τον χαρτη σου δεν τον βλεπω :roll: σιγουρα τον συμπληρωσες σωστα?
Κατα δευτερον πως μπορει καποιος να σου προτεινει ταξιδι βλεποντας απλα το χαρτη σου? Θα πρεπει να μας πεις καποια πραγματα παραπανω και κυριως τι προσδοκας απο αυτο το ταξιδι και τι ακριβως θεωρεις εσυ ενδιαφερον.

varioAthens

Member
Καλωσόρισες DAVID! :)
Πολύ ενδιαφέρον ταξίδι ετοιμάζεις!
Αν ψάξεις στις ταξιδιωτικές ιστορίες θα βρείς πληροφορίες για τον προορισμό που θέλεις!

DAVID

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΣΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
Γεια σου david, τον χαρτη σου δεν τον βλεπω :roll: σιγουρα τον συμπληρωσες σωστα?
Κατα δευτερον πως μπορει καποιος να σου προτεινει ταξιδι βλεποντας απλα το χαρτη σου? Θα πρεπει να μας πεις καποια πραγματα παραπανω και κυριως τι προσδοκας απο αυτο το ταξιδι και τι ακριβως θεωρεις εσυ ενδιαφερον.
ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και πιστεύω πλέον να φαίνεται ο χάρτης μου. Βασικά με ενδιαφέρουν ταξίδια σε λαούς με κουλτούρα και ιστορία αλλά φέτος δεν ξέρω τι μπορώ να προλάβω σε ένα 15νθήμερο γι΄αυτό σκέφτηκα την Περσία και συζητάω και οτιδήποτε άλλο που κάποιος μπορεί να μου προτείνει γιατί πιστεύω ότι απευθύνομαι σε ανθρώπους ψαγμένους

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Εχουν γραφτει πολυ καλες ιστοριες στο φορουμ για το Ιραν. Δες αυτη του Γιωργου, ειναι πολυ κατατοπιστικη, αλλα και του panta45.

DAVID

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΣΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
Καλωσόρισες DAVID! :)
Πολύ ενδιαφέρον ταξίδι ετοιμάζεις!
Αν ψάξεις στις ταξιδιωτικές ιστορίες θα βρείς πληροφορίες για τον προορισμό που θέλεις!
πιστεύεις ότι ένα 15νθήμερο είναι αρκετό για να γνωρίσει κάποιος κάτι από την ιστορία και την κουλτούρα αυτής της χώρας?

varioAthens

Member
πιστεύεις ότι ένα 15νθήμερο είναι αρκετό για να γνωρίσει κάποιος κάτι από την ιστορία και την κουλτούρα αυτής της χώρας?

Δεν έχω πάει η ίδια για να μπορέσω να σου απαντήσω γι' αυτό και σου είπα παραπάνω να πάρεις μια ιδέα από τις ιστορίες μελών που έχουν βρεθεί εκεί...θα τις βρείς στις "Ταξιδιωτικές Ιστορίες".

DAVID

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΣΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
Συγνώμη ξέχασα να αναφέρω κάτι πολύ βασικό. Πριν 1 χρόνο, έχοντας καινούργιο διαβατήριο, πέρασα το Πάσχα στα Ιεροσόλυμα. Αν και ζήτησα να μη μου σφραγίσουν το διαβατήριο δεν τα κατάφερα. Τώρα πρέπει να βγάλω νέο ή κάποιος έχει αντιμετωπίσει τέτοια περίπτωση και υπάρχει κανένα τρυκ?

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
15 μέρες είναι καλές, 30 είναι καλύτερες, λέω εγώ... αλλά ναι, σε δύο εβδομάδες βλέπεις ένα αρκετά σημαντικό κομμάτι της χώρας. Όπως είπαν και οι άλλοι, ψάξε στις ταξιδιωτικές ιστορίες, έχει πράμα.

Ναι, πρέπει να βγάλεις νέο διαβατήριο, δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να σου δώσουν βίζα έτσι κι επιπλέον μην πας καν να κάνεις αίτηση με αυτό το διαβατήριοο διότι θα σε φακελώσουν ως φιλοϊσραηλινό και δε θα σου δώσουν βίζα ούτε με το επόμενο "καθαρό" διαβατήριο.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.806
Μέλη
39.540
Νεότερο μέλος
vasoprk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom