870 απο Μαδριτη , αλλά απο Αθηνα - μαδριτη - Αθηνα , πόσο ; και με τι ωρες αναμονης στο αεροδρομιο ;Eυχαριστώ και πάλι. Βρίσκω το εισητήριο από μαδρίτη 870 . Αυτό για τις εκδρομές το παρατήρησα. Οι τιμές που αναφέρεις είναι πολύ καλές. Εδώ είναι που δεν μπορείς να αναφέρεις πως τα έκλεισες? Αν δεν μπορείς να πείς λεπτομέριες ανάφερε σε παρακαλώ αν το πρακτορείο ήταν ξένο. Τα πρακτορεία στην Ελλάδα την έχουν πάνω από 3500 e. Έχω πολύ ενθουσιαστεί από την περιγραφή σου.
Ευτυχως που οι Περουανικες Δημοσιεσ Υπηρεσιες δεν ηταν σαν τις ελληνικες γιατι αντι να σας ελεγαν να περασετε μπροστα θα προσπαθουσαν να σας κλεψουν και τη θεση και ο αστυνομικοσ αντι για 1 euro θα ηθελε 10.Παλι καλα να λες!!!
εχεις δίκιο , δεν το το είχα σκεφτεί , όντως δεν εχω παραπονο ....Κική έχεις βρεθεί σε συγκλονιστικά γεγονότα: κήρυγμα του Σάϊ Μπάμπα (παρεπιπτόντως τον χάσαμε τον καψερό), ομιλία του Ollanda, Κούβα με τον Πατριάρχη! Πάντα τέτοια!!!
Ωχ!... δεν τον βλέπω καλά τον Κάστρο...εχεις δίκιο , δεν το το είχα σκεφτεί , όντως δεν εχω παραπονο ....
βάλε και ότι συναντησα περυσι στη Κούβα τον don Alejandro Robaina ( τον χασαμε και αυτον ) που ήθελα πάρα πολύ να τον γνωρίσω εδώ και χρόνια ....
βρε καλώς το Σπυρο !! Μου έλειψες ....Ωχ!... δεν τον βλέπω καλά τον Κάστρο...
Kαλώς σε βρήκα...βρε καλώς το Σπυρο !! Μου έλειψες ....
Κοιτα , επειδή τον Φιντελ μαζί τον είδαμε , η μισή ευθύνη ειναι δικη σου
αν τον χασουμε και αυτόν !!!