Δυο πράγματα έχω να πω. Το πρώτο αφορά το κέρασμα. Αν ήμουν εγω Κική στην παρέα σας , θα υπήρχε πρόβλημα, γιατί όπως καταλαβαίνεις ΔΕΝ θα έκανα πάσα κανένα ποτήρι. Μην σου πω ότι θα έπινα και απο το μπουκάλι (αφού καθάριζα πρώτα το στόμιο) και όταν το "στράγγιζα" θα το έδινα στον διπλανό μου. Εσείς δεν σιχαθήκατε ή εγω είμαι περίεργη?Οποτε τρεις κυρίες εμεις , 12 κυριοι αυτοί μας ειχαν σαν βασιλισσες , μας πηγαιναν με φακους μεχρι τα δωματια μας ( μεχρι , το τονιζω ) , μας κερνουσαν μπυρες μας εκαναν
αθωο φλερτ με λιγα λογια μια χαρά περασαμε !!
να πω τωρα και πως γινεται το κερασμα στο Περού για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως οπως εμεις τη πρωτη φορά .
Στη παρεα υπαρχει μονο ενα μπουκαλι μπυρα και ενα ποτηρι !!
Πινει ο πρωτος που εχει παραγγείλει και περναει μπουκαλι και ποτηρι στον διπλα του , αυτος κανει το ιδιο κοκ για να γινω σαφης οπως καλη ωρα κανουμε εδω τα τριφυλλα.
Αν σιχαινεσαι ή εισαι υποχονδριος την εβαψες , παντως η Τουλα και εγω αφου ξεπερασαμε την αρχικη εκπληξη το πρωτο βράδυ και ηπιαμε τον Αμαζονιο για να μην ...προσβαλουμε τους κυριους , γυρνουσαμε στη Λια που κοιμοταν μακαριως (αχ αυτα τα νεα παιδια πολυ φρονιμα ειναι ) διατελώντας εν ευθυμία .
σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγια .....KIKI σημερα που μπηκα στο σαιτ διαβασα την ιστορια σου μονορουφι
και ηταν μεγαλη εκπληξη!!!!
Πολυ ενδιαφερον προορισμος το Περου παρολες τις αναποδιες που σας ετυχαν,τελικα καταλαβαινω σας εμειναν καλες αναμνησεις.
Περιμενω τη συνεχεια της ιστοριας ετσι ωραια οπως μας τα εχεις γραψει μεχρι τωρα.
ΥΓ.ειδα στη φωτο οτι μενατε και σε ωραιο μπαγκαλοουζ (τυπου Thailand)!!!
Aνυπομονω καποια στιγμη να παω λατινικη αμερικη...μου ειχες πει οτι θα`μαρεσει(ξερεις τα γουστα μου).