ναι έχω πάει στη Περούτζια για ένα βράδυ μόνο πηγαίνοντας απο Αγκόνα για Φλωρεντία ...Είναι μια ενδιαφέρουσα πόλη ,εκεί παράγονται τα σοκολατάκια που έχουν μέσα τις ευχούλες ..νομίζω Baci ή κάπως έτσι ...είναι η πόλη της σοκολάτας !Εγώ έμεινα στο ξενοδοχείο Park το οποιο είναι κανα 10λεπτο έξω απο την πόλη αλλά είχα δικό μου αυτοκίνητο και το παρκινγκ είναι εύκολο στην είσοδο της πόλης υπάρχει μεγάλο και όχι ιδιαίτερα ακριβό πάρκινγκ που μπορείς να αφήνεις το αυτοκίνητο κάτω απο κάποια σκαλιά ..αυτό θυμάμαι !ΤΟ park ήταν καλό ...άνετο ,καθαρό με δωρεαν πάρκινγκ κλειστό και ανοιχτό και σε καλή τιμή εγω είχα τρίκλινο με 100 ευρω και κλασικό ικανοποιητικό πρωινό.Πολύ κοντά στη Περούτζια είναι η Ασίζη που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα είναι πολύ όμορφη και η παλια και η καινούργια πόλη και η παλια έχει και το πασίγνωστο μοναστήρι με τις φοβερές τοιχογραφίεςΚαλησπέρα παιδιά.Έχει πάει κανείς Περούτζια?Αν έχετε πληροφορίες σας παρακαλώ να μου γράψετε.Δεν βρήκα πολλές πληροφορίες γενικά.Ευχαριστώ!!