• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

paliakos

Member
Καλησπερα καλό μηνα και καλη εβδομαδα. Θα βρισκομαι στο Παρίσι 21 με 28 Μαΐου με τη γυναικα μου. Δυστυχώς οι τιμες για τα ξενοδοχεία ειναι πολυ ακριβες. Λογικο μεν, Παρίσι είναι αυτο.. Εχω μπατζετ συνολικά για 7 νυχτες 700 με 750 ευρω. Θα ηθελα πολύ να μεινω κεντρο, αλλα οι τιμες ξεφεύγουν. Βέβαια βλέπω καποια 'διαμερισματα' του Παρισιου συνορευουν με κεντρικα πχ το διαμέρισμα 11.
Κατανοω οτι πολυ σημαντικο ειναι να εισαι κοντα σε σταση μετρο. Μπορεί καποιος να μου προτείνει ενα ξενοδοχειο σε ασφαλή περιοχη κι ας ειναι λιγο μακρια..
Υπόψιν οτι πηγαινουμε 1η φορα στο Παρίσι.
Ευχαριστώ!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Πέφτετε πάνω στο Roland Garros, οπότε οι τιμές είναι καρατσιμπημένες. Με το budget αυτό, δύσκολα θα βρείτε κάτι αξιοπρεπές μέσα στο Παρίσι (όχι μόνο στο κέντρο, σε όλα τα διαμερίσματα 1-20). Δείτε το IBIS PARIS PORTE DE CLICHY CENTRE ή το IBIS PARIS PORTE DE MONTREUIL (και τα δυο είναι οριακά εκτός Παρισιού αλλά πάνω στα σύνορα).

Υπάρχει επίσης και το ibis Paris Sacré-Coeur 18th. Η περιοχή εκεί είναι λίγο red-light district, αλλά "καθαρή" υπό την έννοια ότι αστυνομεύεται αρκετά, οπότε δε θα έχετε θέματα.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Hotel de Roubaix.Rue Greneta..3 διαμερισμα καρακεντρο,φανταστικη τοποθεσια,καθαρο,εχει μονο τα βασικα και πολυ καλη εξυπηρετιση.Μενω εκει συνηθως.Απο οτι ειδα,εχει ακομη δωματια,γυρω στα 700 ευρο.Μπες στο σαιτ και ψαξτο.

8avos

Member
Το μπάτζετ που αναφέρει ο περισσότερος κόσμος είναι "αφιλόξενο" για την δική μου τσεπη.

Αν και για σας (όποιον από σας) έχοντας πάντα την τύχη να κοιμαστε χωρίς να σας ενοχλούν θορυβοι ομιλίας ,ρίξτε μια ματιά στα hostel.Σε δίκλινο αλλά σε hostel.Οι τιμές είναι γηινες.

Joan02

Member
Καλησπέρα σε όλους.. Είμαι νέο μελός αλλά έχω διαβάσει αρκετές φορές σχόλια σας .. Τα Χριστούγεννα-Πρωτοχρονια σκέφτομαι να επισκεφθώ το Παρίσι (ξέρω είναι σε αρκετούς μήνες) αλλά όπως καταλαβαίνετε έχω ενθουσιαστεί .. Δεν ξέρω σε ποια περιοχή να μείνω.. Βλέπω μεγάλη διαφορά σε ξενοδοχεία του κέντρου με άλλα των προαστίων.. Τι με συμβουλεύετε?

paliakos

Member
Καποιος αν μπορεί να πει κατι για τα παραπανω ξενοδοχεία ή να προτεινει κατι;
Ευχαριστώ!

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Tο Hotel Voltaire μου φαίνεται μια χαρά για ύπνο ως προς την περιοχή. Είναι και πιο κοντά στο κέντρο από το άλλο.

giotaaki

New Member
Καλησπέρα και από μένα,
Μέρες διαβάζω τα σχόλια σας και βοήθησαν αρκετά νομίζω!

Θα πάω με τη σειρά μου και εγώ στο ονειρεμένο Παρίσι και έχω κάνει κράτηση σε αυτό: https://bit.ly/2VvGPQd

Τι γνώμη έχετε? Είναι καλή η περιοχή? Μπορούμε εύκολα να δούμε τα αξιοθέατα?

Last edited:

nikkal

Member
Καλησπέρα σε όλους.
Έχει ιδιαίτερη διαφορά ως περιοχή η 22 rue Hippolyte Maindron, 75014 σε σύγκριση με την 22 Avenue du Maine, 75015.
Ρωτώ διότι παρεμφερή ξενοδοχεία ibis έχουν περί τα 25€ διαφορά ανά διανυκτέρευση...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom