• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

nikkal

Member
Σε ευχαριστώ.
Προσανατολίζομαι στο να κλείσω κάποιο από τα παραπάνω στην υψηλότερη τιμή που δίνει τη δυνατότητα ακύρωσης. Εάν προκύψει κάτι καλύτερο το προσεχές χρονικό διάστημα το ακυρώνω και πάω σε αυτό που θα εμφανιστεί.
Διαφορετικά, παραμένω στην αρχική μου επιλογή.

rhodes12

Member
Έχω την εντύπωση πως οι είσοδοι στα πάρκα περιλαμβάνονται μόνο στις κρατήσεις μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Disneyland, έχοντας φυσικά εκεί και αντίστοιχα ακριβότερες τιμές.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..

mourohavlos

Member

mourohavlos

Member
Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο, κάθε φορά επιλέγω ξενοδοχείο λαμβάνοντας υπόψιν και την τιμή που έχει στις μέρες που με ενδιαφέρουν.
Απλά 250 ευρώ τη βραδιά, έστω και σε αυτήν την περιοχή, έστω και σε high season, για (όχι κάτι το εξαιρετικό) ξενοδοχείο 3 αστέρων δε θα έδινα.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
θα μπορούσατε να μου πείτε μια γνώμη για αυτό το ξενοδοχείο
http://www.hotellouvrebonsenfants.com/en/
το βρίσκω για 2 νυχτες 500 ευρώ (14 και 15/6) τρία άτομα. Από περιοχή και από τιμή πως σας φαίνονται?
- Υπερβολικά κεντρικό (αλλά υπό την έννοια του γεωγραφικού κέντρου, όχι του που είναι η δράση). Είσαι στο Παρίσι, οι αποστάσεις είναι μεγάλες, δεν είναι ότι θα μπαινοβγαίνεις εύκολα επειδή είναι κεντρικό...
- Υπερβολικά ακριβό για τριών αστέρων.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
θα μπορούσατε να μου πείτε μια γνώμη για αυτό το ξενοδοχείο
http://www.hotellouvrebonsenfants.com/en/
το βρίσκω για 2 νυχτες 500 ευρώ (14 και 15/6) τρία άτομα. Από περιοχή και από τιμή πως σας φαίνονται?
Με αυτα τα χρηματα ισως να μπουρουσες να βρεις και σε καλυτερη περιοχη. Οχι πως αυτο δεν ειναι σε καλη αλλα ειναι αυτο που ειπε ο @taver δεν ειναι σε μερος με πολυ δραση. Ειδικα τη νυχτα.

Οχι ιδιαιτερα για τις μετακινησεις σου στην εκθεση.

Τουλάχιστον έχεις πολλές γραμμές μετρό κοντά...
Που δεν εξυπηρετουν καθολου για το Parc des Expositions

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Που δεν εξυπηρετουν καθολου για το Parc des Expositions
To "καθόλου" είναι μεγάλη κουβέντα. Μια αλλαγή θα κάνει (RER E - RER B) στο Gare du Nord με λίγο υπόγειο περπάτημα, δε χάλασε κι ο κόσμος...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom