• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

gtgt

Member
καλημερα, εγω σκεφτομαι να κλεισω ξενοδοχειο λιγο πιο κατω στην σταση denfert- rochereau. φανταζομαι οτι ισχυουν τα ιδια πανω κατω. βοηθανε πολυ αυτα που γραφεις. :)
Καλησπερα, γενιακ η περιοχη προς Denfert-rochereau αν θες να μετακινησε με ποδια πεφτει λιγο εως αρκετα μακρια! γενικα για μενα τα καλυτερα διαμερισματα για να μεινεις ειναι 1ο,2ο,3ο,4ο,5ο,6ο,7ο με καλυτερα τα 4 πρωτα! Βεβαια μετα εξαρταται απο τον αν εισαι διατεθειμενος να χρησιμοποιεις αρκετα το μετρο η οχι!

Last edited by a moderator:

gtgt

Member
Μας βοηθησατε παρα πολυ! Για την Μονμαρτη δεν υπαρχει προβλημα να χρησιμοποιουμε το μετρο/λεωφορειο αλλα επειδη θα ειναι καλοκαιρι, ειμαστε λατρεις του περιπατου οποτε δεν θα εχουμε προβλημα να επισκεφτουμε ολα τα μερη που αναφερατε προηγουμενως. Απλα δεν ξεραμε οτι ολα αυτα τα μερη μπορεις να τα δεις χρησιμοποιωντας μονο τα ποδια ενω νομιζαμε οτι θα μας ξεγελουσε ο χαρτης! Οποτε πετυχαμε το καταλληλο ξενοδοχειο! Σας ευχαριστουμε παρα παρα πολυ και να ειστε καλα!
Ρίχνοντας μια Μαρία στη συνομιλία μας διαπίστωσα οτι σας είπα να πάρετε το λεοφωρειο 69 και γενικά να προτιμήσετε τη μετακίνηση με λεοφωρειο ..
Ζητώ συγγνώμη καθώς πρέπει να πάρετε το λεΩφορειο 69 και γενικώς λεΩΦορεια...;)

Vassia S

New Member
Καλησπέρα σε όλους! Θα πάμε Παρίσι σε ένα μήνα περίπου και ψάχνουμε για ξενοδοχεία. Έχουμε βρει τα εξής :
1. La manufacture
2. Hôtel Moris grands Boulevards
3. Hôtel Aida Marais.
Έχει πάει κανείς σε κάποιο από αυτά? Ποιο θα μου προτείνατε? Ευχαριστώ πολύ!

Fanula

Member
Επόμενο Ταξίδι
NYC
Ταξίδι-Όνειρο
USA roadtrip
Καλησπέρα σε όλους! Θα πάμε Παρίσι σε ένα μήνα περίπου και ψάχνουμε για ξενοδοχεία. Έχουμε βρει τα εξής :
1. La manufacture
3. Hôtel Aida Marais.
Απο άποψη περιοχής μάλλον το 2 και μετά το 3. Προς την περιοχή του 1ου δεν κινήθηκα καθόλου οπότε δεν έχω γνώμη, ξεφεύγει αρκετά από τα main attractions.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
1. La manufacture
3. Hôtel Aida Marais.
Θα ήταν καλό να έβαζες τους συνδέσμους των ξενοδοχείων, ώστε να μην υπάρχουν παρανοήσεις και για να διευκολύνεις τα μέλη που θα ήθελαν να βοηθήσουν.

Η περιοχή του 2 και του 3 δεν με ενθουσιάζει. Για την περιοχή που βρίσκεται το 1 οι κριτικές είναι καλές, αλλά δεν έχω προσωπική άποψη. Μη κεντρικά είναι και τα τρία ξενοδοχεία, με το 1 να είναι κάπως πιο απομακρυσμένο. Μάλλον θα έψαχνα περισσότερο ή θα διάλεγα με τη σειρά 1, 2, 3.

Vassia S

New Member
Θα ήταν καλό να έβαζες τους συνδέσμους των ξενοδοχείων, ώστε να μην υπάρχουν παρανοήσεις και για να διευκολύνεις τα μέλη που θα ήθελαν να βοηθήσουν.

Η περιοχή του 2 και του 3 δεν με ενθουσιάζει. Για την περιοχή που βρίσκεται το 1 οι κριτικές είναι καλές, αλλά δεν έχω προσωπική άποψη. Μη κεντρικά είναι και τα τρία ξενοδοχεία, με το 1 να είναι κάπως πιο απομακρυσμένο. Μάλλον θα έψαχνα περισσότερο ή θα διάλεγα με τη σειρά 1, 2, 3.
Είχαμε καταλήξει σε αυτά επειδή είναι κοντά σε μέτρο και είναι σχετικά οικονομικά. Είναι ίσως καλύτερα κάτι πιο κεντρικό. ..Έχετε κάτι υπ όψιν? ? Μόλις είδα μια παλιότερη ανάρτηση με ένα ξενοδοχείο στη Μονμάρτη το Regyn s. Και αυτό είναι κοντά στο μετρό. Κάποια άποψη? Ευχαριστώ! !!

Last edited by a moderator:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Καλό είναι εννοείται που βρίσκονται κοντά σε μετρό. Μάλλον δεν ήμουν σαφής: η περιοχή δεν μου αρέσει, όχι ότι δεν είναι κεντρικά. Έχω μείνει πολύ κοντά.
Αν έχεις όρεξη να διαβάσεις αυτό το θέμα, θα βρεις αρκετές προτάσεις. Εγώ δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου προτείνω.

sophakos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία κ δε συμμαζεύεσαι!
Ταξίδι-Όνειρο
Αίγυπτος
Θα ήθελα τα φώτα σας αγαπητοί ταξιδευτές. 18 με 20 Ιουνίου θα βρεθω στο όμορφο Παρίσι. Θα κλείσω είτε δωμάτιο είτε σπίτι με airbnb και μου άρεσε πάρα πολύ η περιοχή της Μονμάρτης. Ωστόσο, ξέρω πως είναι λίγο μακριά απο κέντρο. Πόσο θα με δυσκολέψει αυτό; Ούτως ή άλλως θα γίνω Βέγγος για να προλάβω να δω όσα περισσότερα μπορέσω και ούτως η άλλως θα χρησιμοποιώ μετρό... Θα ναι λέτε μεγάλο χάσιμο χρόνου να μείνω προς τα κει;
Επίσης ότι άλλο έχετε να προτείνετε για ένα γεμάτο και όμορφο διήμερο...είναι ευπρόσδεκτο! Μετά το Παρίσι θα πάρω λεωφορείο για Βαρκελώνη!

hliad1990

Member
καλησπερα παιδια το Σαββατο θα επισκεφτω το παρισι με την κοπελα μου κλεισαμε αυτο το ξενοδοχειο λογο οτι ειναι οικονομικο και κεντικο απο οτι εχω διαβασει εδω μεσα!!! https://www.booking.com/hotel/fr/ho...b53f54be03ecba73dd6104beX1;type=total;ucfs=1&

πειτε μου σας παρακαλω αν αξοιζει η να ψαξω κατι αλο!!! ενα τεραστιο ευχαριστω στον tripakia η βοηθεια του ειναι κατι παραπανω απο πολυτιμη!!!

σαιτας

Member
Aναλογα το τι ζητας, παντως σε ενα απο αυτα θα εκλεινα.
1) Hôtel de Neuve Le Marais
2) Le Clos Medicis
3) Crystal Hotel

lelaher

New Member
Καλησπερα σε όλους !!ε και μεις ετοιμαζουμε ταξιδι στο ομορφο Παρισι το Μαιο και ....ψαχνουμε ξενοδοχειο !!!!.απ οσα εχω διαβασει γενικα, οπου και να κλεισουμε θα εξυπηρετηθουμε με τα μεσα μεταφορας, οποτε δεν ανυσηχω(σωστα??)...εχω βρει 2-3 ξενοδοχεια και θελω γνωμη αν ξερει καποιος
1.Montparnasse Alésia
2.Apparteo Palatino Paris 13
3.Lodge In

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος