Traveller
Member
Το παράλογο της πρότασης εστιάζεται στο ότι όταν πάω κάπου και διαθέτω χρήματα για να περάσω σπέσιαλ, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση βλέπε ταξίδι γάμου, τότε το λιγότερο που θέλω είναι να με απασχολούν προβλήματα καθημερινότητας... δεν γουστάρω με καμιά δύναμη να στρώνω το κρεβάτι μου, να καθαρίζω το μπάνιο, να τρέχω στο σούπερ μάρκετ για νερό... αντίθετα γουστάρω αφάνταστα να τρώω στο κρεβάτι μου και να μην έχω άγχος μη και το λερώσω, θέλω να έχω καθαρές πετσέτες κάθε μέρα, να με ξυπνάνε από την ρεσεψιόν και φυσικά να έχω την δυνατότητα να μου κλείσει ο κονσιέζ το εστιατόριο που θα φάω χωρίς να κουνίσω το δακτυλάκι μου... και κάτι τελευταίο... δεν ξέρω σε τι παλάτι έμεινες στη Βαρκελώνη αλλά αν μείνεις σε ένα πραγματικό πεντάστερο ξενοδοχείο θα καταλάβεις αμέσως τι σημαίνει πραγματική πολυτέλεια και θα πάψεις να αναρωτιέσαι ποιο είναι το παράλογο της πρότασης σου...Οπότε δεν καταλαβαίνω το παράλογο της πρότασης. Εκτός αν θέλει κάποιος σώνει και καλά roomservice και πρωινό στο κρεβάτι..
Tripakias σταμάτα επιτέλους να σκέπτεσαι με επαρχιώτικα μυαλά... αν μένεις σε ένα καλό πεντάστερo ξενοδοχείο στο Παρίσι όχι μόνο πετσέτες και σεντόνια θα σου άλλάζουν καθημερινά αλλά και τούμπες θα κάνουν για την πάρτη σου... μην μπερδεύεις τα ξενοδοχεία των 100€ με το Meurice... τα έχουμε πει πολλές φορές... σε αυτή την ρουφιάνα την ζωή ότι πληρώσεις παίρνεις...